Apple TV +, Netflix’ten 242 kat daha pahalı! (gösteri veya film başına)

Netflix size Apple TV + 'dan 242 kat daha fazla hizmet!

Ne sevdiğimi biliyor musun? Mümkün olduğu kadar az şey izleyebileceğiniz bir akış servisi. Bu Apple TV +!

Apple’ın yeni yayın hizmeti ayda 4.99 ABD doları gibi bir pazarlık gibi görünse de (teknik olarak bu alandaki tüm rakiplerinin en ucuzu), aslında en azından şu an en pahalısı.

Neden? Çünkü Apple, yalnızca sekiz TV şovu ve bir belgesel kataloguyla başlıyor. Bunu tekrar söyleyeyim. Apple TV + dokuz izlenebilir şeyle başlayacak. İçeriği kelimenin tam anlamıyla iki elinizle sayabilirsiniz.

Bu, şov veya film başına ayda 0,55 dolar ödeyeceğiniz anlamına gelir.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, Netflix, aylık 12,99 ABD doları karşılığında ABD 1,326 TV şovu ve 4,339 film kataloğu sunmaktadır. Bu, her bir içerik için yalnızca 0,0023 dolar ödeyeceğiniz anlamına gelir.

Netflix size Apple TV + ‘dan 242 kat daha fazla hizmet!

Başka bir deyişle, Netflix size Apple TV + ‘dan 242 kat daha fazla değer verir.

Adalet adına, Apple’ın yalnızca kendi gösterileriyle başlattığı gibi, devam eden stratejisi gibi görünen, iki platformdaki orijinal içerik miktarını da karşılaştırmalıyız.

Şimdi, Netflix’in kataloğunda yaklaşık 600 orijinali var. Apple TV +, yine dokuz. Bunu dikkate alarak bile, Apple TV + Netflix’ten 26 kat daha pahalıdır.

Apple gerçekten fiyat açısından rekabet etmek istiyorsa, aylık olarak – şaka yapmadan – iki sentlik bir ücretle başlamalıdır.

Ama bu ucuz görünecek. Peki, şirket altı aylık ücretsiz bir abonelik sunmaya ne dersiniz? Veya kataloğu kabul edilebilir bir boyuta ulaşana kadar.

Yine de, Apple’ın insanları özellikle de donanımdan hizmetlere yönelttiği odağıyla hemen şarj etmesi şaşırtıcı değildir. Yine de şöyle söyleyeceğim: Apple’ın, şımarık Netflix kanatlı gözlemcilerini sallamak ve başka bir abonelik satın almalarını sağlamak için dokuzdan fazla gösteriye ihtiyacı olacak.

Exit mobile version