Dont Say No Bir Tayland Dizisi!

Dont Say Nıo Dizisi Hakkında Kısa Bilgiler


Dont say no dizisi uzun soluklu bir Tayland dizisidir. Tayland dizisi “TharnType 2: 7 Years Of Love”ın yan ürünü olan bu dizi, birlikte acı çeken Turn ve Type’ın aşk hayatını anlatıyor. Ayrıca dizi, TharnType 2: 7 Years Of Love’daki destekleyici karakterlere odaklanan ve oraya atıfta bulunan bir dizidir.

Dizinin ana karakterler Leo ve Fiat isminde çok yakın iki erkek arkadaş olan kişilerdir. Bu arkadaşlığın zamanla nasıl tutkulu bir aşka dönüştüğünü anlatan bu LGBT dizisi oldukça ses getiren bir dizi olmuştur. Kısaca bahsetmek gerekirse; Leo ve Fiat diziye en iyi arkadaş yani kanka olarak başlarlar. Birbirlerine gizliden gizliye âşıktırlar ama duygularını ve hislerini hiçbir zaman açığa vuramazlar. Birbirlerini reddetmekten korkarlar. Ancak, görünüşe göre eşit seviyede yakışıklı olan bu çocuklar birbirlerine olan duygularını göstermeye zamanla başlarlar. Her gün görüşmeye başlarlar ve aynı basket takımına girerler.

Kısacası iki erkek arkadaşın birbirine olan aşkını ve hazzını anlatan bu dizi 2021 yılına damgasını en çok vuran yabancı dizi olmuştur. Hayranları, bu dizinin yazarının çalışmalarını ve dizi/ filmlerini her zaman sevmiştir ve dizinin nasıl biteceğini görmek için heyecanlıdır. MAME, heyecan verici bu dizinin yazarıdır. Popüler BL yazarlarından biridir. MAME, My Accidental Love Is You, TharnType gibi herkesin hayran olduğu eserlere de sahiptir.

Dont Say Nıo Dizisi Hakkında Kısa Bilgiler

Dont say no dizisi 12 bölümden oluşan bir dizidir. 1 sezon süren bu dizi zaman zaman yayınlanmasını bekleyen hayranları tarafından sıkıştırılmıştır. Hayran kitlesi çok olan bu dizi LGBT+’yi desteklediği için LGBT bireylerinin her an her yerde hayranlıklarını belirlemelerine sebep olmuştur.  Dont say no 2021 senesinde ilk bölümü yayınlamıştır. O günden bu güne heyecan verici bölümlerini yayınlamaya devam etmiş ve 2021in son aylarına doğru son bölümü olan 12. Bölümünü yayınlamıştır. Başrollerde olan; Chalongrat Novsamrong ve Ja Phachara Suansri ikilisi normalde de iki yakın arkadaştır. Dizide ki yakınlaşmalar sonucunda hala arkadaş kalmayı başarabilen bu iki oyuncu farklı dizi ve filmler de oynamaya devam etmişlerdir. Dont say no dizisinin 12 bölümü dışında bir tanede özel bölüm çekilmiştir. Bu özel bölümde ikinci bir çift ortaya çıkmıştır.

Dont Say No İçeriği

Dont say no dizisi gay bir çifti anlatan dizi olarak tarihe geçse de fazla +18 bölümleri bulunmasından dolayı her sitede izlenmemektedir. Son dönemlerde LGBT bireylere karşı yapılan haksızlıklara ve yersiz davranışlara karşı yapılan bu dizi de birbirine sırılsıklam aşık olan bir çift bu aşklarına karşılıksız zannediyorlar. Daha sonra beraber aşk yaşamaya başladıklarında arkadaşlıklarına bir zarar geleceği düşüncesiyle rahat hareket edemiyorlar.  Daha sonra ki bölümler de her şey apaçık ortaya çıktığında artık tam bir sevgili gibi davranmaya başlıyorlar. Etraf tarafından normal karşılanmayan bu durum sonunda artık insanlar da onları kabulleniyor. Kız arkadaşları ve erkek arkadaşları ile birlikte gayet mutlu bir yaşam süren leo ve fiat çifti özel bölümde bolca +18 sahne yaşıyorlar. Oyunculuklarının ilk başta yapmacık olduğu düşünülen bu ikiliden özel bölümde gayet rahat bir oyunculuk sergilemelerine itafen övgüler yağıyor.

Dont say no dizisi ilk LGBT dizisi olmasa da asya dizisi olarak en çok döneme damga vuran LGBT dizisi olmuştur. Ses getirmesi sonucunda bu tarz LGBT dizileri çekimine hız verildiği öğrenilmiştir.  Erkek erkeğe yaşanan bu aşkın sonucunda çiftin mutlu olması ve sonsuza dek mutlu kalacaklarının da mesajı verilmesi üzerine özel bölümün sonunda küçük bir kutlama yapılmıştır.

Exit mobile version