En Çok Bölüme Sahip Yerli Diziler Listesi

Türk televizyon tarihinde birçok farklı dizi, birçok farklı oyuncu ile aylarca hatta yıllarca televizyon kanallarında izletilmiştir. Seyircisi ile buluşan bu diziler, genel olarak fazlaca beğenilen ve her yayın döneminde ekran başında beklenen dizilerden olmaktadır. Bu diziler genel olarak incelendiğinde; Türk dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tespit edilmektedir. Bu içeriğimizde ülkemizde yayına giren ve izleyicileri tarafından oldukça sevilen diziler listelenmiştir.

Ferhunde Hanımlar

TRT ekranlarında yayınlanan ve 1993 yılı ile 1999 arasında çekimleri devam eden dizi toplamda 1780 adet bölümden oluşuyor. Dizinin konusu ise; oyuncuların türlü maceralara eşlik ettiği ve bunların birçok duyguyla harmanlanıp izleyiciye yansıtıldığı bir senaryo olarak bilinmektedir.

Bizim Evin Halleri

Birçok kişinin aşk hayatını ve zorluklarını anlatan aile dizisi olan Bizim Evin Halleri isimli dizi toplamda 1680 adet bölümden oluşmaktadır. Uzun yıllar boyunca en çok izlenenler arasında hep adından bahsettirmiş olan bu diziyi, izlemeniz için hiçbir engel olmamalı.

Kaynanalar

1974 senesinde çekimleri başlayan ve 2004 senesine kadar çekimleri devam etmiş olan dizinin asıl konusu; Anadolu hayatını bir kenara bırakan ve İstanbul’a göç eden Nuri Kantar’ın hikayesini anlatmaktadır. Toplamda 950 adet bölümden oluşan dizi, severek izlenen diziler arasında yer almaktadır.

Bizim Mahalle

510 adet bölüme sahip olan dizi, bir dönemin en popüler dizilerinin başında gelmekteydi. Bizim mahalle dizisinde, mahalle kültürü izleyenlere aktarılmaktaydı. Sıcak aile ilişkilerinin varlığını bizlere gösteren diziyi herkesin izlemesi tavsiye edilmektedir.

Ayrılsak Da Beraberiz

1999 senesinde çekimleri başlayan ve 2004 senesinde çekimleri tamamlanan bu dizi toplamda 490 bölümden oluşmaktadır. Dizinin konusu ise; evli karı koca ve kayınvalideleri arasında geçen olayları konu almaktadır.

Bizimkiler

1989 senesinde başlayan ve 2002 senesine kadar devam eden dizinin konusu; aynı apartmanda beraberce yaşayan kişileri konu almaktadır. Birçok farklı olay yaşayan yedi ailenin hikayesinin anlatıldığı bu dizi bünyesinde 465 bölüm barındırmaktadır. Dizi, birçok kişiyi ekran başına kilitleyen oldukça kaliteli yerli diziler arasında yer almaktadır.

Arka Sokaklar

2006 senesinde çekimleri başlayan dizinin asıl konusu İstanbul sokaklarında meydana gelen olayların çözülmeye çalışıldığı polisiye konusunu bünyesinde barındırmaktadır. 600’lü bölümlerde olan dizi, birçok bölüme sahip olmasına rağmen halen çekimleri devam etmekte olan bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çiçek Taksi

Çiçek Taksi isimli dizi, İstanbul isimli şehirde yer alan küçük bir taksi durağında geçen olayları konu almaktadır. Maceralı ve aksiyon dolu olayların olduğu bu taksi durağı filminde toplamda 367 adet bölüm bulunmaktadır.

Exit mobile version