En İyi Modem Sıralaması ve Özellikleri

Günümüzde gelişen teknoloji   ile birlikte dijital mecraları çok fazla ve aktif kullanımı arttı. Hemen hemen herkes, yaşlısından gencine; çocuğundan ihtiyarına, kadar kullanıcı kitlesi var. İnternette sörf yapmak bizi günümüzde bağımlı hale getirdi. Eminiz ki çoğu insan beş dakika boyunca telefonuna bakamadan duramıyor. Telefonunda herhangi bir şey yapmasına gerek yok o kadar bağımlı bir haldeyiz ki çoğu zaman ekran kilidini açıp kapatmak bile alışkanlığımız oldu. En iyi modem sıralaması ve özellikleri incelenerek ev ve iş yeri için en uygun modemleri bulmak mümkün olacaktır.

Karantina sürecinde evlerimizde kaldık bu zaman içerisinde de internette vakit geçirme süremiz daha da arttı. İnternette kendi operatörümüzdeki internet haklarımızı kullanmak dışında evlerde, iş yerlerine, restoranlarda, okullarda, kefelerde, alışveriş merkezlerinde ve daha birçok konumda kablolu ya da kablosuz bir modem ağına bağlanıp kendi telefon internetimizden harcamadan kullanıyoruz.

Kablolu ya da kablosuz modemler bize hem hızlı hem de güvenilir bir internet sunuyor. Ayrıca kullandığımız modem paradan tasarruf sağlayarak ev ekonomimize fayda sağlıyor. Birden fazla kişinin bağlanması, hızlı internet erişimi, uygun fiyatı, taşınabilir özellikleri sayesinde şu an hemen hemen herkesin evinde, iş yerinde ve çoğu yerde olan modemler hayatımıza çok çok kolaylık sağlıyor.

Şimdi en iyi modem sıralaması ve özellikleri hakkında bilgi vermeden önce iyi modem seçimi, modem seçerken dikkat edilmesi gerekenler hakkında ufak maddelerden bahsedelim.

Tp-Link Archer VR400 AC 1200 VDSL/ADSL Modem Router

İş yerlerinizde ve evlerinizde kullanabileceğiniz en iyi modemler arasındadır ve en iyi modem sıralaması ve özellikleri yazımızda üst sırada yer alacaktır. Hızlı, güvenli, kaliteli ve sağlıklı modemdir. Tp-Link Archer VR400 AC 1200, hem VDSl hem de ADSL olarak beraber kullanabileceğiniz aynı zamanda router vazifesini üstlenen bir modemdir. 1200 Mbps hıza kadar ulaşır.

Zyxel VMG 1312 VDSL/ADSL2 Fiber 300 Mbps 4 port Modem

Zyxel VMG 1312 Fiber modem, ADSL ve VDSL olarak beraber kullanır. İş yerlerinizde ve evlerinizde rahatlıkla kullanılabilecek bir modem tipidir. Hızı 300 Mbps’ ye kadar ulaşır.

Zyxel VMG3925- B10B VDSL/ADSL2 AC1600 Mbps Modem Router

Zyxel VMG3925 – B10B VDSL/ADSL modem ADSL ve VDSL özeliklerini aynı anda kullanır ve Router vazifesi üstlenir. 1600 Mbps hıza kadar ulaşabilir, ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz en iyi modemlerden bir tanesi olması sebebiyle en iyi modem sıralaması ve özellikleri yazımızda kendine yer bulmuştur.

En iyi modem sıralaması ve özellikleri listesinde yer alan diğer modemler;

En iyi modem sıralaması ve özellikleri listesinde pek fazla modem markası ve tipi görebiliriz. İhtiyacımıza, isteklerimize ve beklentilerimize göre farklı farklı zengin seçeneklerimiz vardır. En iyi modem; Hızlı, güvenli, sağlıklı, pratik, kolay kurulumu ve kullanışlı olması yeterli olup ekstradan nitelik arıyorsak ona göre seçimlerimizi yapmamız daha uygun, mantıklı ve kabul edilir olur.

 

Exit mobile version