“Hazine” İsimli Film 4 Kasım’da Sinemalarda!

Hazine Filminin Yayın Tarihi Ne Zaman?

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hazine isimli film, 4 Kasım 2022 tarihinde sinema salonlarında izleyicisi ile buluşacak. Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Aslıhan Gürbüz, Gürhan ALTUNDAŞ, Hasibe Eren ve Serkan Keskin gibi isimlerin oynadığı film, zengin oyuncu kadrosu ve senaryosu ile milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyecek cinsten!

Hazine isimli film; devlet memuru olarak çalışan bir kişinin başına gelen olayları anlatmaktadır. Kara komik türünde hikayeye sahip olan film, büyük bir merak ve ilgiyle takip edilmekte ve beklenmektedir. Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından yazılan senaryo, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Film geçen yıl çekilmiş olup, dizinin çekimleri Nevşehir isimli şehirde olmuştur.

Mesut isminde bir devlet memuru oyuncumuz, annesini defnetmek için seneler sonra doğduğu köye döner. Annesine karşı son görevini yapacak olan Mesut, bu işi hızlıca bitirip İstanbul’a dönmek istemektedir. Kısa süre durup durmayı düşünen Mesut, ne yazık ki burada uzun bir süre geçirmek durumunda kalır. Bu esnada da kardeşi yüzünden bir define kazısının ortasında kalmıştır. Olaylar da tam olarak buradan patlak vermektedir.

Hazine Filminin Yayın Tarihi Ne Zaman?

Hazine isimli film 4 Kasım 2022 tarihinde yayınlanmış olacak.

Hazine Filminin Yönetmeni Kimdir?

Hazine isimli filmin yönetmen koltuğunda Canbert YERGUZ isimli profesyonel yönetmen bulunmaktadır.

Hazine Filminin Oyuncuları Kimdir?

Hazine Filminin Senaristi Kimdir?

Hazine filminin senarist koltuğunda Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya gibi isimler yer almaktadır.

Hazine Filminin Nerede Çekilmektedir?

Hazine İsimli Film Nevşehir’de çekilmektedir.

Hazine Filminin Yayınlanan Fragmanı

 

Exit mobile version