Hepsiburada’dan Sınırları Aşan Proje Hepsiyurtdışından

Yurtdışından Binlerce Farklı Ürün 

Online alışveriş sektöründe Türkiye’nin öncü markalardan biri olan Hepsiburada, Türk müşterilerinin ayağına yurtdışından ürün getirmek amacıyla Hepsiyurtdışından adlı yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında ürünlerin gümrük vergileri için anında hesaplama yapılacak ve ek bir kargo ücreti alınmayacak. Hepsiburada’nın bu yeniliği sayesinde isteyen herkes yurtdışında satılan birçok ürüne internet aracılığıyla kolayca ulaşabilecek.

Yurtdışından Binlerce Farklı Ürün 

Hepsiburada Türkiye’de bulunmayan çeşitli ürünlere güvenilir, kolay, hızlı ve en ekonomik şekilde ulaşılmasını hedefliyor. Hepsiburada’nın yeni projesi ile spor, aksesuar, araç, teknoloji, moda, ev ve mutfak gibi birçok farklı alan ürün siparişi verilebilecek. Hepsiburada internet adresinde oluşturulan Hepsiyurtdışından sayfası ziyaret edilerek bu hizmetten kolayca yararlanmak mümkün. Beğenilen herhangi bir ürün sepete eklendiği zaman otomatik olarak gümrük vergisi hesaplanıyor. Ayrıca, yurtdışı alışverişler ve sonrasındaki tüm süreç Hepsiburada güvencesi ile koruma altına alındığı için müşterilerin mağduriyet yaşamasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kargo Ücreti Yok 

Hepsiburada yurtdışı alışverişlerde bütün işlemlerin şeffaf ve kolayca takip edilebilir olmasını sağlıyor. Sipariş verilen her türlü ürünün nitelikleri, gümrüklendirme ve  kargolama gibi tüm aşamaları rahatlıkla takip edilebilme özelliğine sahip. Bu hizmette en dikkat çekici özellik ise yurtdışından gelecek ürünler için extra kargo ücreti yok. E-ticaret adına çok önemli bir yenilik olan bu sistemin kısa zamanda büyük rağbet göreceği tahmin ediliyor.

 Hepsiyurtdışından Bizce Artıları : 

Hepsiburadanın Hepsiyurtdışından uygulamasında ne kadar çok ürün olsa da daha fazlasını eklemek için görüşmeler yapacağını düşünüyoruz. Ürün yelpazesi ve yurt dışından gelen ürünlere eklenen ek vergilerle uğraşmak istemeyen kullanıcıları cezbedebilir. Bütün vergi, harç ve ücretleri hesaplayıp toplu fiyatı size gösteriyor en güzel yanlarından biri bu olabilir. Yurtdışından başka sitelerden yapılan alışverişte ise kargoda ekstra ücretler çıktığını unutmayın vede belli kullanıcılar aynı ürünler için farklı vergileri ödediklerini forumlarda belirtmişler.

Şuanki tedarikçi olarak GOB2C Global adlı satıyıcı görüyoruz, yani ürünleri hepsiburada için GOB2C Global paketliyor ve işlemlerini hallediyor.

Exit mobile version