Minecraft Telefon ve Bilgisayardan Aynı Anda Oynama Nasıl Yapılır? 2024

Minecraft telefon ve bilgisayardan aynı anda oynama nasıl oynanır? Minecraft’ı telefondan ve bilgisayardan girilen sunucu kurarak aynı anda oynayabilirsiniz.

Minecraft’ı hem telefondan hem de bilgisayardan aynı sunuculara bağlanarak aynı anda oynayabileceğinizi biliyor musunuz? Kimi zaman arkadaşlarınız ile kimi zaman kardeşiniz ile aynı anda Minecraft oynamak istediğiniz bilgisayar sayısının yetersiz olduğu anlar olmuş olabilir.

Bilgisayardan ve telefondan bağlanan oyuncuların birlikte oynamasına izin veren sunucu kurma yöntemi ile arkadaşlarınız nerede olursa olsun telefondan sunucunuza bağlanabilecek.

Minecraft Telefon ve Bilgisayardan Aynı Anda Oynama Nasıl Yapılır? Adım Adım

Minecraft telefon ve bilgisayardan aynı anda oynayabilmek için güncel sürüme sahip olmanız gerekmekte. Oyunu orijinal ve orijinal olmayan şekilde fark etmeksizin sunucu ayarlarını değiştirerek oynayabilirsiniz.

Aynı anda bağlanabilmek için sunucu oluşturulması gerekmekte. İşte, sunucu oluşturma adımları;

Bu aşamalar tamamlandıktan sonra Minecraft sunucunuz hem mobil hem de bilgisayardan gelen bağlantılara izin verecektir. Ancak, Premium olan ve olmayan ayarını yapmadan girmeye çalışmanız durumunda hatalar ile karşılaşmanız oldukça olası.

Aternos Orijinal Olmayan Ayarı Nasıl Açılır? Orijinal Olmayan Sürüm ile Bağlanmak

Minecraft telefon ve bilgisayardan aynı anda oynama işlemlerini tamamlayabilmek için sunucu ayarlarından orijinal olmayan ayarının açılması gerekmekte.

Söz konusu durum kimi zaman gerekmeyebilir. Ancak, sunucuya bağlanma konusunda sorun yaşamamak için adımları uygulamanızda fayda var.

Bu aşamadan sonra sunucunuza orijinal hesaplar ile birlikte orijinal olmayan hesaplar da bağlantı kurabilecek.

Peki, Aternos sunucusuna hem mobil hem de bilgisayardan nasıl bağlanılır?

Sunucuya Mobil ve Bilgisayardan Bağlanmak İçin Bunları Yapmayı Unutmayın

Minecraft telefon ve bilgisayardan aynı anda oynama için Aternos sunucusunun kurlumu tamamlandı. Bu aşamadan sonra son sürüm telefon oyuncusu ile son sürüm bilgisayar oyuncusu aynı anda sunucuya girebilecek.

Ancak, bağlantı biçimleri telefon ve bilgisayar için farklı şekilde ilerlemekte. Bağlanabilmek için bu adımları uygulayın;

Bilgisayar üzerinden giriş yapacak olan oyuncunun sunucuadresi.aternos.me adresini sunucu ekle kısmından eklemesi yeterli olacaktır.

Ancak mobil sürümden giren oyuncuların izlemesi gereken adımlar şu şekilde;

Bağlantı noktası açılan her sunucu için farklı olacaktır. Bu nedenle, mobil sürümden girecek olan oyuncuların bağlantı noktası kısmını düzenlemesi ve bu adımı atlamaması gerekmekte. Aksi durumda, sunucu bağlantı işlemi başarısız olacaktır.

Tüm adımların eksiksiz olması ile birlikte Bilgisayar ve mobil oyuncular aynı anda, aynı sunucuda oynamaya başlayabilirler.

Exit mobile version