Netflix Yeni Hesap Açma

Netflix'e Abone Olma

İnsanlar gerek eğlenmek gerekse de yeni şeyler fark etmek için film izler.  Netflix gibi yayın hizmetleri, yayınladığı dizi ve filmler ile insanlara duygu seli yaşatmasının yanı sıra bazı konularda farkındalık da oluşturabilir.

Netflix, üyelerinin internete bağlı bir cihazda reklam olmadan dizi ve film izlemelerini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix, 1997 yılında Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından Kaliforniya’da kurularak, teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcı olarak faaliyet göstermeye başladı.

Netflix yeni hesap açma işlemi gerçekleştiren aboneler çeşitli film ve dizilerden oluşan kapsamlı bir arşivi internet üzerinden Netflix’i destekleyen cihazlar ile izleyebilir. Ayrıca paylaşmak istediği dizi veya filmleri iOS, Android veya Windows 10 cihazına indirerek internet bağlantısı olmadan izleyebilir ve paylaşabilir.

Netflix’e Abone Olma

Film ve dizi izlemek isteyenler, bilgisayar, akıllı telefon veya Akıllı TV aracılığı ile abone olarak Netflix’in yayınlarını abonelik ücreti ödeyerek izleyebilir. Bunun için de bilgisayar, akıllı telefon ve Akıllı TV gibi cihazlarda Netflix yeni hesap açma işlemi için aşağıdaki adımları uygulamak gerekir.

Bilgisayarda Netflix Hesabı açma

Android

Netflix yeni hesap açma işlemi için Android cihazında yapılması gerekenler:

 

Akıllı TV

Netflix yeni hesap açma işlemi için Akıllı TV cihazında uygulanması gereken adımlar:

Netflix Tarafından Desteklenen Donanımlar

Netflix yeni hesap açma işlemi için Netflix tarafından desteklenen donanımlar abonelik sürecinde önemli bir yer tutar. Desteklenen donanımlar ise şunlardır:

Platform Tarafından Desteklenen Web Tarayıcılar

 

Exit mobile version