Netmarble Kimdir?


Joygame’nin Yeni Sahibidir Netmarble. Türkiye Pazarına İste Netmarble Türkiye Olarak Devam Edecek Olan Firma Güney Koreli CJ Gorup’un Oyun Geliştiren, Pazarlayan Netmarble Firmasıdır. Türkiye Pazarına Joygame’Yi 2013’Te Alması ( 2015 İlk Yarı %50 + Ağustos’ta + %50 ) İle Girdi.

Joygame’Yi Satın Alan Firma Netmarble Türkiye’yi Ana Merkez Olarak Kullanarak Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Pazarlarına Girmeyi Hedefliyor.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Yöneticisi İse Joygame’nin Eski Ceo’su Barış Özistek (  Netmarble EMEA CEO ) Olarak Devam Edecek.

Tamamen Alımların Gerçekleşmesinin Ardından Barış Özistek Artık Joygame Ceo’su Değil Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ( Netmarble EMEA CEO ) Sorumlusu Haline Geldi.

Netmarble Mobil Odaklı Çalışmayı Hedefleyerek Oyuncu Kitlesini Geliştirmek Üzere Adımlar Atarken , Bilgisayar Kullanıcılarında Unutmadıklarını Şuanda Ellerindeki Oyunlara Yapılan İyileştirme vede Güncellemelerle Hatırlatıyorlar.

Mobil Oyun Pazar’ının Büyüklüğü V ede Kullanıcıların Mobil Oyunlara Ulaşımı Daha El Altında Olduğunu Bilerek Yapılan Çalışmaların Meyvesini Verdiğini Görüyoruz , Sahip Oldukları Mobil Oyunların Birçoğu Zaten Az Çok Oyun Oynayan Kişilerce Bilinir.

Sahip Oldukları Mobil Oyunlar : Paramanya,Marvel: Future Fight,Günün Fırsatı,Jungle Man Strike,Animals vs Mutants,Sihirli Pati,Kayıp Çağ,Go! Go! Go!: Racer,Darklings,Maxi Tavla,Maxi Slot,Okey Türk

Sahip Oldukları Bilgisayar Tabanlı Oyunlar : Hounds: The Last Hope,Wolfteam,Goley,Cengiz Han 2,MStar

Exit mobile version