TikTok Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dünya'da TikTok yükle

TikTok yükle işlemi çok kolaydır. Telefonlardan Appstore ve Google play store kullanarak; Bilgisayardan ise Google da arama yaparak indirebilirsiniz.

TikTok Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

TikTok yükle yaparken dikkat edilmesi gerekenler. Popüler bir video uygulaması olmasının yanı sıra ticari bir platformdur. Uygulamanın ticari yönüne rağmen, tam olarak çocuk dostu değil, bu da TikTok’u özellikle sakıncalı hale getirebilir.

Video paylaşım uygulaması TikTok, doğru kullanıldığı sürece zararsız bir etkinlik olarak değerlendirilebilir. Uygulama, kullanıcıların bir video yüklemeden önce gizlilik ayarlarını kullanmasını gerektirir. Anında yayınlanabildiğinden, insanlar yanlışlıkla videoyu yükleyebilir ve bu da zararlı sonuçlar doğurabilir. FTC, çocukların gizlilik yasalarını ihlal ettiği için uygulamaya dava açtı. Bu aksaklıklardan bazıları, zararlı olabilecek özel bilgilerin toplanmasına neden olmuş olabilir. TikTok yükle için bu sebeplerden dolayı dikkatli olunması gereklidir.

Dünya’da TikTok yükle

Sosyal medya platformu, videolarının içeriğiyle ilgili çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldı.

Uygunsuz videoları izlemekten kaçınmanın bir yolu yoktur. Başkalarıyla paylaşmaya başlamadan önce onları izlemek için zaman ayırmanız gerekir.

Kaynak: tiktokindir.biz

 

Exit mobile version