Valorant Hesap Nasıl Açılır?

Valorant Hesabı Nasıl Açabilirsiniz?

Riot Games tarafından geliştirilmiş olan Valorant oyunu Counter Strike benzerliği ile oyuncuların dikkatini çekiyor. Oyun kısa bir süre önce tüm dünyada erişime açıldı ve binlerce oyun sever Valorant oyununu merak etmeye başladı. Oyuna genel olarak bakıldığında kendinden önceki oyunlarla benzerliği olduğu görülebilir. Fakat klasik oyunlardan bir hayli farklı bir oyun olduğu da söylenebilir. Oyun hem Counter Strike hem de verwatch ile çok benzer. Valorant yeni hesap açma işlemi ile bu oyunda keyifli zaman geçirmek mümkündür.

Valorant Hesabı Nasıl Açabilirsiniz?

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Valorant oynanma şekli itibari ile klasik birçok oyundan farklılık gösterir. Valorant a nasıl girilir sorusunun yanıtı ise son derece basittir.  Ancak oyunda zaman geçirebilmek için kişilerin öncelikle hesap açması gerekiyor. Hesap açma işleminde ise şu adımları takip etmelisiniz:

  • Oyunun kurumsal adresine girin.
  • Ana sayfada bulunan Hemen Oyna kısmını tıklayın.
  • Karşınıza açılan pencerede Hesap Oluştur bölümünü seçin.
  • Sizden ne tür bilgi isteniyor ise onu tıklayın.
  • Oyunu indir kısmını tıklayın ve indirme işlemini başlatın.

Valorant oyununu bilgisayarınıza indirebilmek için mutlaka sistem Valorant hesap açma gereksinimleri karşılamanız gerekiyor. Hesap oluşturma işlemi sırasında gerekli bilgileri doğru girmeniz ilerleyen süreçte hesap güvenliği açısından önemlidir. Daha önceden bir Riot hesabınız var ise bu hesapla da oyuna girebilme şansınız bulunuyor. Aktif bir mail adresiniz olması hesap oluşturma işlemi sırasında son derece önemlidir. Hesap oluşturma işlemini tamamlayan kişiler oyunda hangi karakteri oynayacağına karar vermek durumundadır. Her karakterin kendine has avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Avantajları yükseltmek ve dezavantajları en aza indirmek ise tamamen sizin oyunculuk kabiliyetiniz ile ilgili bir durumdur.

 

Valorant Oyununda Seçilebilecek Karakterler

Valorant hesap açma işlemini tamamladıktan sonra kendinize bir oyun karakteri seçmeniz gerekiyor. Bu oyun karakterleri sizin oyunda ki temsilciniz olacaktır. Her oyuncunun mutlaka karakter seçiminde karakter özelliklerini incelemesi gerekir. Valorant oyununda karşılıklı iki farklı beşerli takım bulunuyor. Beş kişilik bu takımlar çeşitli maçlarda karşı karşıya geliyor. Bu takımlardan birisi saldırı durumundayken diğeri ise savunma rolünü üstleniyor. İki devre toplam olarak 25 tur şeklinde oynanıyor. Oyunda ki karakterler ise şu şekildedir:

Breach Karakteri

Öncü olarak oyunda önemli bir karakter olan Breach, duvarlardan geçebilen ve atışlar yapabilen özelliklere sahiptir. Düşmanı sersemleten bir sarsıntı yaratabilme kabiliyetine sahiptir. Ulti yetenekleri ile son derece ileri seviyede karakterlerden biridir. Düşman üzerinde deprem etkileri yaratan bir karakter olan öne çıkıyor. Üstün yetenekleri vardır ve geliştirilmeye müsait karakterler arasındadır.

Brimstone Karakteri

Kontrol uzmanı olarak oyunda yer alan bir diğer karakter ise Brimstone karakteridir. Bu karakter düşmana hasar veren yangın bombaları atıyor. Bununla birlikte görüşü kısıtlayan duman bulutu fırlatabilme kapasitesine de sahiptir. Uydu saldırı kabiliyeti ile son derece yüksek standartlarda bir karakterdir.

Cypher Karakteri

Bu karakter ise gözcü rolündedir. Görüşü kısıtlayan ya da tamamen yavaşlatan bir siber kafes atıyor. Düşmanı izleyebilmek için gizli kameralar yerleştiriyor ve bubi tuzağı kurabiliyor. Ulti yetenekleri olan bir karakterdir.

Jett Karakteri

Öncü rolündedir ve bu karakterin en önemli özelliği havaya sıçrama özelliğidir. Hızlı bir şekilde ileriye fırlar, düşmanın görüşünü azaltır ve havaya sis bulutu dağıtır. Tek bir hamlede düşmanı öldüren bıçaklar fırlatabilme kabiliyetine sahiptir. Çok hızlı bir karakterdir ve bu karakteri önemli avantajlarından biridir.

Omen Karakteri

Omen karakteri de yine çok beğenilen oyun rollerinden biridir. Kontrol Uzmanı olarak oynanılan bu karakterde menzili kısıtlayan gölge atışı yapabilme imkânı vardır. Gölge küresi fırlatarak ileriye doğru kısa mesafelerde ışınlanabiliyor. Bu karakter özellikleri sayesinde haritada istediği yere ışınlanabilir.

Exit mobile version