Windows için En İyi 7 Hava Durumu Widget’ı

MSN Weather Widget


Hava durumunu takip etmek dünyadaki en heyecan verici etkinlik değil, ancak genellikle bir zorunluluktur. Az sayıda insan istikrarlı bir iklime sahip bölgelerde yaşama lüksüne sahipken, çoğumuz güneşli bir günün fırtınaya sadece birkaç dakika içinde kaybolabileceği bölgelerde yaşıyoruz. Hava durumunu öğrenmenin birçok yolu vardır ve bunlardan biri Windows araçlarını kullanmaktır. Ne yazık ki, Microsoft bu özelliği Windows 7’den sonra kaldırdı, bu yüzden bu sorunu çözmek zorundayız. Ana doğayı takip etmek için en iyi Windows hava durumu widget’larından bazılarına göz atalım.

MSN Weather Widget

MSN uygulamasının varsayılan görünümü, şehrinizin adını, sıcaklığı ve geçerli hava koşullarını ve saati gösteren bir grafiği gösterir. Şehrin adını tıklatırsanız, tarayıcınızda MSN hava durumu sayfasını açacaksınız, widget’ta başka bir yere tıkladığınızda beş günlük uzatılmış bir tahmin açılacak.

Nem, rüzgar hızı veya radar gibi bilgileri gösterme seçeneği olmasa da, yine de her gün kontrol etmek eğlenceli bir hava aracı olarak duruyor.

Chameleon Weather

Bu listedeki tüm uygulamalardan Chameleon Weather en basit olanıdır. Sadece şehrinizin en yüksek ve en düşük seviyelerini gösterir ve mevcut hava koşullarını gösterir.

Ayarlardan şehrinizi aradıktan ve seçtikten sonra, uygulama işin geri kalanını sizin için yapacak – bölgeniz için tahmini otomatik olarak çekecektir. Ayrıca, çok fazla yer kaplamadan masaüstünüzün köşesine sıkışacak kadar küçüktür.

AccuWeather

AccuWeather sadece yaklaşan tahmini bulmak için en iyi web sitelerinden biri değil, aynı zamanda ısırık büyüklüğünde bir Windows hava durumu gadget’ı şeklinde geliyor.

AccuWeather gadget’ının sol üstündeki mavi simgeye tıklamak konumunuzu belirlemenizi sağlar. Gadget daha sonra şehrinizin mevcut sıcaklık ve hava koşullarını gösterecektir. Beş günlük kullanışlı bir tahmin açmak için gadget’ın merkezini seçin.

Şehrinizin adını tıklayarak daha da ayrıntılı bir tahmin görüntüleyebilirsiniz; gadget daha fazla bilgi için sizi AccuWeather’ın web sitesine yönlendirecektir. Benzer şekilde, haftalık tahminin yapıldığı günlerden birinin altındaki “artı” düğmesini tıklamanız sizi AccuWeather’ın web sitesinde belirli bir güne götürecektir.

My Weather

Masaüstünüzde ayrıntılı bir tahmin istiyorsanız, bu Windows 10 hava widget’ı gitmenin yoludur. İlk bakışta, My Weather bir hava durumu grafiği ve sıcaklık görüntüleyen basit bir gadget gibi görünüyor. Bununla birlikte, büyüttüğünüzde, nem, rüzgar hızı ve “hissettiren” sıcaklık ile birlikte üç günlük bir tahmin görürsünüz.

Tüm bu kullanışlı özelliklere ek olarak, bu gadget ayrıca kapsamlı özelleştirme seçenekleri de sunar. Gadget’ın arka planının rengini değiştirebilir, metnin görünümünü değiştirebilir, gün doğumu ve gün batımı zamanlarını dahil edebilirsiniz.

WeatherEye

WeatherEye, Windows 10 için başka bir harika masaüstü hava durumu widget’ıdır. Konumunuzu girer ve büyütür genişletmez, gadget size sıcaklığı, hava koşullarını, nemi, rüzgar hızını, basıncı ve iki günlük hava tahminini gösterir.

Gadget’ın altındaki Hava Durumu Haritaları bağlantısını tıklayın; tarayıcınızda Hava Durumu Ağı web sitesinde bir radar görünecektir. Hava Kameraları ve Trafik ve Yollar bağlantılarının artık düzgün çalışmadığını unutmayın.

Yrweather

Windows 10 için Yrweather Windows hava durumu aracı en çekici görünmeyebilir, ancak yine de doğru bir tahmin sağlar. Ancak, bu gadget daha küçük kasaba ve şehirler için tahmin sunmaz. Ülkeniz için şehir seçimine göz attığınızda, listelenen yalnızca büyük şehirleri bulacaksınız.

Gadget’ın ana ekranı mevcut yağış miktarını, hava koşullarını, sıcaklığı, rüzgar hızını ve rüzgar yönünü gösterir. Önümüzdeki dört günün tahminini görüntülemek için gadget’ın sol alt köşesindeki mavi oku tıklayın.

M’s Black Glass Weather

widget’ın arka planı saydam bir siyah renktir. Bu şekilde, hava durumu widget’ınızın masaüstünüzdeki hiçbir şeyi tam olarak kapsaması gerekmez.

Bu listedeki çoğu gadget gibi, varsayılan ekranda çıplak minimum değeri görüntüler. Widget’ı genişletmeden önce yalnızca hava koşullarını ve sıcaklığı görürsünüz. Widget’ı tıkladığınızda, size haftanın geri kalanına ilişkin öngörüyü gösterir. Ayrıca tahminin kısa ve yazılı tanımlarını da içerir

Exit mobile version