31 Ne Demek Anlamı Nedir?

Birçok kişi 31 ne demek anlamı nedir sorusunun yanıtını araştırır. Ayrıca 31 ne demek küfür olarak sorgulaması da sıklıkla yapılır. Bu yazımızda 31 nedir açıklıyoruz.

31 Ne Demek Anlamı Ne?

31ne demek pek çok kişinin araştırdığı hususlardan biridir. 31, erkek mastürbasyonunu ifade eder. Kadın mastürbasyonuna 62 denirken, erkeklerin mastürbasyonuna da 31 ismi verilir. Bunun yanı sıra doğal sayı sisteminde 32 rakamından evvel ve 30 rakamından sonra gelen sayı olarak adlandırılır. Öte yandan Galyum’un atom numarası olduğunu da belirtmek gerekir.

31 anlamı sorgulaması yapan kişilere şu bilgilerden de söz etmek gerekir: 31 in anlamı sadece erkek mastürbasyonu ve doğal sayı sistemindeki rakam değildir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi 31, Galyum sembolü olarak da bilinir. Hatay şehrinin plaka kodu da 31’dir. Bir asal sayı olan 31, bu tür anlamlara gelmektedir.

31 Çekmek Nedir?

31 çekmek, erkek mastürbasyonunu ifade eder. Mastürbasyon, kişiyi zevkli hissettirmenin dışında bazı hastalıklara yakalanma riskini de minimize eder. Fiziksel ve duygusal sağlık için yararlı olan mastürbasyon, çeşitli faydaları beraberinde getiriyor. Bazı uzmanlar, tıpkı diş fırçalamak gibi mastürbasyonun da bir rutin haline gelmesi gerektiğine inanıyor. 31 ne demek anlamı sorgusu yapanlar bu detayı da bilmeli.

Mastürbasyonun Faydaları Neler?

31 ne demek açıkladık. Öyleyse erkek mastürbasyonu neye iyi gelir? Detaylar şöyle:

Exit mobile version