CS GO Isınma Bitirme Kodu

CS GO ısınma bitirme kodu oyunu oynamadan önce sizlere ısınmanız amacı ile yaklaşık olarak yarım saat süre ile verilen promosyon hediyedir. Uzun açılımı counter strike global offensive olan ve internet üzerinden online olarak oynanabilen bu popüler internet oyunu, sizlere ısınma bitirme kodu ile daha güzel ve fazla vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bu kodu kazanmak için öncelikle CS GO’da bir sunucu oluşturmanız gereklidir. Bu sunucuyu aldıktan sonra CS GO ısınma bitirme kodunu alabilir ve oyuna başlama sürenizi diğer arkadaşlarınızdan ayrı olarak fazla hale getirebilirsiniz. Oyun öncesi sahip olduğunuz ısınma bitirme kodunu dilerseniz hızlı şekilde kullanabilirsiniz.

CS GO Isınma Bitirme Kodu Nasıl Kapatılır?

Eğer arkadaşlarınız ile CS GO oynamayı karar verdiği iseniz ve elinizde olan ısınma bitirme kodunu hızlı şekilde kapatmak isterseniz, 15 saniye içerisinde bu işlemi yapabilirsiniz. Kapatma sonrası oyuna normal seyrinde devam edebilir ve arkadaşlarınız ile CS GO oynayarak güzel vakit geçirebilirsiniz.

CS GO ısınma bitirme kodu kapatılışı için şu adımları takip edebilirsiniz.

Bu yapacağınız işlemler ise oyun konsolunuzun aktifliğini kontrol etmenizi sağlayacaktır. Kontrol sonrası kapatma işlemi için oyuna geri dönüş yapınız ve açık olan konsolun oraya mp_warmup_end kodunuzu girin. Bu işlem hemen ısınma bitirme süreniz ile olan kodunuzun kapanması sağlayacak ve arkadaşlarınız ile beraber hızlıca oyuna geri dönüş yapmanızı sağlayacaktır.

CS GO Isınma Bitirme Kodları Nelerdir?

CS GO ısınma ve bitirme kodları aynı zamanda oyun içerisinde farklı özellikler ile hareket etmenizi sağlar. Farklı ısınma bitirme koduna sahip olan CS GO oyunu, aynı zamanda çevrimdışı iken de oyunu oynamanızı sağlar. Çevrimdışı olarak ısınma kodunu kapatırsanız, istediğiniz zaman bu işlemi güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz.

CS GO ısınma bitirme kodları ve oyunculara sağladığı avantajlar şunlardır.

Hem hızlı hem de güvenilir CS GO ısınma bitirme kodları olarak bilinen ve her birisi farklı sembole sahip olan bu kodlar, aynı zamanda sizlerin arkadaşlarınız ile oyun oynarken daha güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Exit mobile version