İnşaat işiyle ilgilenenler, online alanda varlık oluşturmak için bir web sitesine ihtiyaç duyuyor. Bu aşamada en iyi WordPress inşaat temaları devreye giriyor. İşte popüler ve kullanışlı WordPress inşaat teması seçenekleri…
İçindekiler tablosu
Kullanışlı ve En İyi WordPress İnşaat Temaları
Sağlam bir dijital yapı oluşturmak isteyen inşaat firmaları için web sitesi önemlidir. Popüler WordPress inşaat temaları ile hem modern görünümlü hem de kullanışlı bir online varlık elde etmek mümkün. İşte WordPress inşaat teması seçenekleri:
Actura
İnşaat ve yapı hizmetlerinde hizmet veren firmalar için uygun olan tema, çok amaçlı bir yapıya sahip. SEO açısından da beklentileri karşılayan tema, 20 örnek sayfa ve 60 yerleşik öğe barındırıyor. Minimalist tasarımı ve şık görünümü ile bir adım ön plana çıkmayı başarıyor.
BildPress
En iyi WordPress inşaat temaları arasında yer alan BildPress, üç ana sayfa tasarımı, birden çok başlık ve alt bilgi stili gibi çeşitli seçenekler sunuyor. Elementor tarafından otuzdan fazla özel entegre widget ile sitenizi özelleştirmenizi mümkün hale getiriyor. ThemePure imzası taşıyan tema, inşaat alanında hizmet veren tüm markalar için oldukça iyi bir seçim.
Buildbench
İnşaatla ilgili firmalar ve mimarlar için uygun olan tema, Elementor sayfa oluşturucu, MailChimp ve WooCommerce gibi pek çok aracı destekliyor. Olumlu kullanıcı yorumları da zaten bu temanın avantajlı olduğunu kanıtlıyor. Minimal duruşu ise son derece beğeniliyor.
ConstructionPress
İnşaat teması WordPress arayışında olanlar için bir diğer seçenek de bu tema oluyor. Teksas merkezli bir firmanın geliştirdiği tema, duyarlı tasarımı, basitliği ve modern görünümü ile fark yaratmayı başarıyor. Kişiselleştirilebilir seçenekler sağladığı için çoğu insanın dikkatini çekmeyi başarıyor. Küçük işletmeler için de harika bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.
Genesis Framework
WordPress altyapısını kullanan firmalar için en ideal temalardan biridir. Ücretsiz bir temadır. Bu nedenle tema için harcama yapmak istemeyenlerin de beğenisini kazanır. Güvenli ve ölçeklenebilir olduğunu belirtmeliyiz. İnşaat dahil olmak üzere pek çok sektörde şık ve özgün siteler oluşturmak için uygundur. Erişilebilir, mobil uyumlu ve kullanışlı bir site oluşturmak istiyorsanız; Genesis Framework adlı temaya da bir şans verebilirsiniz.
Industryo
Son zamanlarda bir hayli popüler hale gelen Industryo teması, en iyi inşaat teması seçeneklerinden biridir. Mühendisler, boyacılar, elektrikçiler, tamirciler ve çok daha fazlası için de ideal bir seçimdir. Tek tıklama ile kullanıma hazır web siteleri oluşturmak için tercih edilebilir. Tema sık sık güncelleniyor. Bunda dolayı iyi bir şekilde korunduğunu söyleyebiliriz.
Konstrakt
En iyi WordPress inşaat temaları listesinde öne çıkan bir temadır. Mimarlar, emlakçılar ve inşaat işiyle ilgilenenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Pek çok sektörde kullanılan bu tema, inşaat projeleri için doğru seçenektir. Yeni başlayanlar ve profesyoneller için uygundur. Web site tasarımında yeni olanlar bile bu tema sayesinde harika bir online varlığa sahip olabilir. Kullanımı basittir ve tema oldukça sezgiseldir.
Renovate
WordPress inşaat temaları arayanlar için bir diğer alternatif ise Renovate teması oluyor. 5000’den fazla web sitesinde kullanılan tema, marangozlar, çatı ustaları, fayansçılar, tesisatçılar, tamirciler için mükemmeldir. Pek çok farklı eklenti ile beraber çalışabilir.
Yellow Business
Popüler bir tema olan Yellow Business, 55’ten fazla sayfaya ve 75 bileşene sahiptir. Birçok farklı versiyonu bulunur ve mükemmel bir görünüm sunar. Müşterilerden tam not almayı başaran tema, çok dilli işlevselliğe gereksinim duyan kişiler için uygundur.
WordPress Teması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
En iyi WordPress inşaat temaları hakkında bilgi verdik. Şimdi de diğer hususlardan söz edelim. WordPress teması seçimi yaparken bazı unsurlara dikkat etmekte yarar var. Sitenizin gereksinimlerini düşünerek hareket etmek, mevcut bütün temaları sıralamak ve kullanıcılara hitap edecek bir tema seçmek önemli.
Web Sitenizin İçeriğine Odaklanın
Web sayfanızın içeriği tema seçiminde önem arz eder. Mesela yemek blogunuz var ise bunun için özel olarak geliştirilmiş temalara yönelebilirsiniz. Sektörünüzdeki diğer markaların web sitelerini değerlendirip hangi tasarımların mevcut olduğuna göz atmalısınız.
Kurumsal Kimliğe Uygun Olmalı
Markanızın estetiği ile web siteniz uyumlu olmalı. Çoğu tema özelleştirilebilir ve genel olarak renk şemasını markanın renklerine uyum sağlayacak biçimde güncelleyebilirsiniz. Dolayısıyla bu tür imkanlar sunan temalar iyi bir seçimdir.
Web Sitenizin Amacını Unutmayın
Web sayfanız hangi işlevleri gerçekleştirmek için var? Bunu düşünerek hareket etmelisiniz. Mesela restoran web sitesi ise üyelik forumları, menüler veya farklı benzersiz özelliklere gereksinim duyabilirsiniz. Bu tür işlevler elbette eklentiler yolu ile eklenebilir. Ama zaten böyle özelliklere sahip bir tema, işinizi en başta kolaylaştırır.
Bütçenizi Düşünün
Bilindiği üzere bazı temalar ücretli iken bazıları da ücretsizdir. Ücretli bir tema almak için bütçeniz yok ise WordPress kütüphanesinde neredeyse sonsuz tema seçenekleri var. Bu temalar arasında beğendiğiniz ve markanıza uygun bir temayı deneyebilirsiniz. Fakat tema satın almak için ödeme yapmak isterseniz de ücretli temalar arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Bu durum tamamen bütçenize ve tercihlerinize bağlı olacaktır.