Epic Games Bu Hafta Wargame: Red Dragon Oyununu Ücretsiz Paylaşacak

Wargame: Red Dragon


Epic Games her hafta olduğu gibi bu haftada takipçileriyle bir oyunu ücretsiz olarak paylaşmaya hazırlanıyor. Wargame: Red Dragon oyununu 4 Mart 2021 tarihinde takipçileriyle paylaşacak olan Epic Games geleneğini bu haftada devam ettiriyor. Sınırlı süre boyunca ücretsiz şekilde paylaşılacak olan bu oyunu 11 Mart 2021 tarihine kadar Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games tarafından ücretsiz olarak paylaşılacak olan Wargame: Red Dragon oyununu 4 – 11 Mart tarihleri arasında Epic Games kütüphanenize eklerseniz, istediğiniz herhangi bir tarihte bilgisayarınıza indirerek oynayabilirsiniz.

Wargame: Red Dragon

Wargame: Red Dragon, Eugen Systems tarafından geliştirilen ve 2014 yılında Eugen Systems ve Focus Home Interactive tarafından piyasaya sürülen bir oyundur. Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Red Dragon’u isterseniz tek kişi olarak, isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Bu oyunu Windows, Linux, MacOS ve Mac OS işletim sistemlerinde oynayabilirsiniz.

Wargame: Red Dragon oyununda ABD, Rusya, Çin ve gelişmiş Avrupa ülkelerinden herhangi birini seçerek stratejik olarak bir savaş veriyorsunuz. Oyun içerisinde toplamda 17 farklı ülke yer almaktadır ve bu ülkelerden istediğiniz herhangi birini seçebilirsiniz. Bu oyun, Age of Empires tarzı oyunları sevenler için iyi bir alternatif olabilir.

Wargame: Red Dragon Minimum Sistem Gereksinimleri

Wargame: Red Dragon oyununu donmadan ve normal grafik seviyelerinde oynayabilmeniz için sahip olmanız gereken minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir.

Wargame: Red Dragon Önerilen Sistem Gereksinimleri

Red Dragon oyunu akıcı, en yüksek grafik seviyelerinde ve yüksek performanslarla oynayabileceğiniz önerilen sistem gereksinimlerini şu şekildedir.

 

Exit mobile version