Video Birleştirme Programları

Film, video ve klip oluşturmak için kullanılan video birleştirme programları birçok farklı görüntünün bir araya gelerek sıra dışı bir görüntü oluşturmasını sağlar.  Profesyonelce video görüntüleri birleştirmek ve ortaya çıkan görüntüleri servis etmek için pek çok yazılım bulunuyor. Yazılımlardan bazılarının kullanımı kolay iken bazıları da daha detaylı ve zor olabiliyor ancak iyi bir video görüntüsü oluşturmak için kaliteli bir video birleştirme programı kullanmak gerekir. Ayrıca kullanıcının istediği gibi muhteşem görüntüler oluşturacak ve izleyenlerin dikkatini çekip sürükleyecek video görüntüleri için yaratıcı fikirlere ve bilgiye sahip olmanın yanı sıra program kullanım tecrübesi de gerekir. Kullanıcı, sık sık video birleştirme programları kullanarak program kullanım pratiği edindikten sonra alternatif yazılımları da kolayca kullanabilir.

Video Birleştirme Programları

Kimilerinin iş gereği kimilerinin ise hobi amaçlı olarak kullandığı video birleştirme programları şu şekilde sıralanmaktadır;

 

MP4 Tools programında video görüntülerini birleştirmek için 4 yöntem uygulanır. Bu yöntemleri incelemek gerekirse;

 

Yöntem: Video dönüştürücü stüdyo ile video dosyaların yüzlerce video, ses ve cihaz formatına dönüştürülmesini sağlar.  Dosyaların son halini almadan önce video kodek, çözünürlük, bit hızı, çerçeve hızı, sample hızı, kanal, ses kodek gibi başka parametreleri kişiselleştirme imkanını sunar. Videoların 4K, 1080P HD, 720P, DVD kalitesi, mobil kalite, TV kalitesi ve orijinal kalitesinde dönüştürülmesine izin verir. Ayrıca düzeltme, dosyaları birleştirme, filigran ekleme, efektleri ayarlama ve alt yazı ekleme gibi çok sayıda kullanışlı video düzenleme fonksiyonu sunar.

Dosyaları birleştirmek için uygulanması gereken adımlar:

Yöntem: Apower Video Düzenleme, video dosyalarını en az uğraşla düzenlemek ya da video oluşturmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Yöntem: Free Video Joiner sadece video dosyalarını birleştirmek için tasarlanmış kullanımı kolay bir araçtır. MOV, MP4, DVD, VCD, WMV, AVI ve diğer sınırlı video formatları destekler. Birleştirilen dosyalar AVI, MP4, WMV, MOV, VCD, DVD, iPhone, iPod, Zune ve PSP formatlarında kaydedilebilir.

Yöntem: MP4 Joiner, video görüntüleri daha büyük ve tam bir dosya haline getirme imkânı sunan etkili bir MP4 video birleştiricisidir. MP4 Joiner, kullanıcılarına İki birleştirme modu sunar: kodlama ile birleştirme modu ve doğrudan yayın birleştirme modu.  Eğer kullanıcı, dosyaları farklı parametrelerle birleştirmek isterse kodlayarak birleştirme modunu seçmelidir. Eğer aynı özelliklere sahip dosyaları varsa ve asıl kaynaklarıyla çıktı oluşturmak istiyorsa doğrudan yayın moduyla birleştirmek kullanıcı için daha uygun bir seçenek olabilir. Kullanımı oldukça kolay olan MP4 Joiner, kullanıcılarına profil parametreleri için kodek, bit hızı, çerçeve hızı, kanal ve sample hızı dahil çeşitli seçenekler sunar. Görmüş olduğunuz gibi MP4 Tools video birleştirme programları arasında en çok seçeneği bulunan uygulamalardan bir tanesidir.

 

Exit mobile version