En Çok Tercih Edilen Video Konferans Programları

5 Muhteşem Video Konferans Programı

Video konferans programları, son dönemlerde oldukça popülerdir. Son derece popüler olan bu programlar vasıtasıyla birçok kişi, toplantılarını ve görüşmelerini uzaktan bağlantı yoluyla gerçekleştirebilmektedir. Dilerseniz, sizler için hazırladığımız en çok tercih edilen video konferans programları listesini gelin birlikte inceleyelim.

5 Muhteşem Video Konferans Programı

Video konferans programları listesini sizler için detaylı olarak hazırladık. Hazırladığımız bu listeyi inceleyerek sizlerde son derece kolay vbir şekilde uzaktan bağlantı yoluyla toplantılar ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

En Popüler 5 Canlı Yayın Uygulaması hangisi öğrenmek isterseniz En Popüler 5 Canlı Yayın Uygulaması adlı yazımızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Zoom

2012 Yılında piyasaya çıkan video konferans programı Zoom, son dönemin en popüler yazılımlarından biri olarak kabul ediliyor. Özellikle, Pandemi döneminde popülerliğini arttıran bu program vasıtasıyla birçok kişi, son derece kolay ve pratik bir şekilde uzaktan bağlantı yoluyla görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

Kullanıcılar, söz konusu yazılıma ücretli veya ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyor. Oldukça farklı paketlere sahip olan Zoom isimli yazılım, aynı zamanda 1.000 kişiye kadar büyük toplantıları da destekleyebiliyor.

Microsoft Teams

Microsoft Teams, son derece detaylı özelliklere sahip olan video konferans programıdır. Kullanıcılar, söz konusu yazılımı kullanarak oldukça kolay bir şekilde ekip sohbetleri gerçekleştirebilmekte, toplantılar düzenleyebilmekte ve dosya transferi yapabilmektedir.

Office 365 aboneliği içerisinde yer alan programın kullanıcı sayısı ise 44 milyondan fazladır. Oldukça popüler olan video konferans programı Microsoft Teams, ücretli veya ücretsiz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Video Konferans Programları Listemizde Google Meet İsimli Programda Yer Alıyor

Video konferans programı Google Meet, 2017 yılında resmi olarak kullanıma sunulmuştur. Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışan bu program 250 kişiye kadar destek verebilmektedir.

Aylık 6, 12 ve 18 dolar olmak üzere 3 farklı paket ile satışa sunulan programın bir de özel kurumsal versiyonu bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra söz konusu paketlerden herhangi birini satın alan kullanıcılar aynı zamanda kişiye özel bulut depolama alanına da sahip olabilmektedir.

Skype 

29 Ağustos 2003 tarihinde kullanıma sunulan Skype programı, ücretsiz video konferans uygulamaları arasında yer almaktadır. Tüm platformlarda aktif bir şekilde kullanılan bu program kullanıcılara oldukça çeşitli özellikler sunmaktadır.

Kullanıcılar, söz konusu bu programı kullanarak toplantılar yapabilmekte, ekran paylaşımları gerçekleştirebilmekte, birbiri ile yazılı olarak mesajlaşabilmekte ve birbirini sesli olarak arayabilmektedir.

Messenger Rooms

Video konferans programları arasında yer alan Messenger Rooms, son dönemin dikkat çeken uygulamalarından biridir. Sosyal medya platformu Facebook ile entegre bir şekilde çalışan Messenger Rooms, kullanıcılarına 50 kişiye kadar aynı anda görüntülü görüşme imkânı sunmaktadır.

Günümüzün en popüler video konferans programları arasında yer alan Messenger Rooms, aynı zamanda uçtan uça şifreleme sistemine de sahiptir. Tüm bunların yanı sıra söz konusu uygulama içerisinde herhangi bir reklamda bulunmamaktadır.

Exit mobile version