Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları Ve İncelemesi

Winx Efsanesi: Kader İzle


Orijinal ismi ile “Fate: The Winx Saga” yani “Winx Efsanesi: Kader”, Nickelodeon kanalında yayımlanan bir animasyon dizisidir ve Iginio Straffi tarafından yaratılmıştır. Winx Club’a kadar giden mazisi olan dizi, bir gençlik drama dizisi türündedir. Archery Pictures tarafından, Iginio Straffi ve ViacomCBS’nin ortak çalışması ile üretilen ve bir stüdyo olan Rainbow ile birlikte yayımlanmaktadır.

İlk bölümünü 22 Ocak 2021 tarihinde yayımlayan Winx Efsanesi: Kader, Winx Club eserinden uyarlanmıştır.

Winx Efsanesi: Kader İzle

Winx Efsanesi: Kader izlemek isteyen seyircilere çeşitli kalitelerde 240, 360, 480, 720 ve 1080p kalitesiyle hizmet sunulmaktadır. Winx Efsanesi: Kader dizisini Full HD olarak izleyebilirsiniz. Gösterim süresi olarak ortalama 50 dakika belirlenmiştir. Çıkış yılı 2021 olan dizinin şimdilik yalnızca 1 sezonu bulunmaktadır. Toplamda 6 bölümü bulunan Winx Efsanesi: Kader gençlik dizisi Netflix platformundan yayımlanmaktadır.

Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu

Ateş güçlerine sahip ve peri olan Bloom, Öteki Dünya’da kurulmuş Alfea College adındaki sihirli bir yatılı okula kaydolmuştur. Alfea College’da, bir ışık perisi olan Stella, bir su perisi olan Aisha, bir dünya perisi olan Terra ve bir akıl perisi olan Musa ile aynı odayı paylaşıyorlar. Bloom, bu dört yeni arkadaşı olan Stella, Aisha, Terra, Musa’nın da yardımı ile geçmişi hakkında daha da fazla şey öğrenmek için araştırmalar yapmak ister. Bu arada da Burned Ones adındaki antik zaman yaratıkları Öteki Dünya’ya dönüş yapar ve Alfea College’daki herkesi tehdit etmeye başlar.

Winx Efsanesi: Kader Dizisi Oyuncuları

Winx Efsanesi: Kader Dizisi Yorumları

16+ ikazı bulunan Winx Efsanesi: Kader gençlik dizisi için Winx Efsanesi: Kader dizisi yorumlarına aşağıda yer verilmiştir:

Winx Efsanesi: Kader Dizisi İncelemesi

Daha gösterime başlamadan hemen önce 2.sezon onayını alan Winx Efsanesi: Kader Dizisi İncelemesini yapmak gerekirse; genel olarak dizinin süresi ve bölümleri açısında sürükleyici olduğu ancak oyuncu seçiminde yeteri başarıyı elde edemediklerinden bahsedebiliriz. Zira klasikleşen Winx kahramanlarının zihinlerde oluşturduğu imaja uygun olmayan cast çalışmaları yapılmış ve bu izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmıştır.

Exit mobile version