Yeni Realme X50 Pro 5G telefon incelemesi

Yeni Realme X50 Pro 5G telefon  Teknik Özellikleri

Yeni Realme X50 Pro 5G telefon  Hindistan için 535 dolar seviyesinde arasında satışa sunulacak yeni bir telefon modelidir.  Süper AMOLED ekranı güneş ışınlarından menü seçme zorluğunu ortadan kaldırıyor.  Ekran da G.G 5.0 teknolojisi ile korunuyor.  Bu cihazın kameraları çok iyi dizayn edildi ve JPEG olarak 9000 x 7000 piksele kadar resim çekebileceksiniz. 20 X Zoom yapabilme özelliği de yine kameraları ön plana çıkaran özelliklerden biri… Android  10V tabanlı işletim sistemi ile gelen makine, 205 gram ağırlığa sahiptir, ve 8.9 mm kalınlığı vardır. Ek olarak  6 GB  Ram bileşeni ve 8 çekirdekli Snap dragon 865 işlemcisi ile gümbür gümbür geliyor.  6.44 inç büyüklükteki ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğü desteklemektedir ve bu ekran süper AMOLED teknolojisini kullanmaktadır.  Telefon, çift SIM desteği ile geliyor ve  cihazın volte özelliği ve 64 GB veya 256 GB genişletilebilir alanı bulunmaktadır. Çok çeşitli yeni özellikler sunan bu telefon modeli fiyat açısından epey zorlamış gibi. Bir telefon için ülkemiz şartlarında 535 dolar 3.200 TL artı vergiler biraz ağır gelebilir. Neticede bu cihaz amiral gemisi iddiası ile gelmiyor. Orta sınıfa hitap ediyor.  Yüksek çözünürlüklü ekranı hızlı şarj desteği geniş bataryası ve büyük depolama kapasitesi gibi artıları olan bu cihaz Hindistan’da bu ay başında  535 dolardan satışa sunulacak

Yeni Realme X50 Pro 5G telefon  Teknik Özellikleri

Cihazın 6 GB RAM donanımı Qualcomm 865 model güçlü bir işlemcisi var.  Güçlü Adreno GPU bileşeni ve 6 GB ram donanımı var. Arka kameralar içinde ana kamerası 64 mega piksel çözünürlükte diğer yardımcı kameralar 12 mega piksel ve 8 MP yanında 2 MP iki farklı derinlik ve Ultra geniş sensörler olarak karşımıza çıkıyor. ön kamerada da 32 MP destek olan 8 mega piksellik bir kamera daha bulunuyor. Bir başka artısı da 4.200 mili amperlik büyük bataryasıdır. Bu batarya 6.44 inç büyüklükteki ekranı gün boyu besler.

 

4G bağlantı hızını destekleyen bu cihaz için de bu yıl 5G teknolojisi  yok ve henüz bu teknoloji için erken… Bunun dışında telefonda herhangi bir eksiklik yok fazlalık var değerli okurlar. Çünkü Parmak izi sensörü hızlı şarj adaptörü, yüksek çözünürlük olarak kabul edilen 1080 x 2400 P çözünürlük bu ekranda var. Çerçevesiz delikli ekranı dikkat çekici özellik arasında bulunuyor per inch piksel yoğunluğunun 409 PPI değerde olması da güzel bir özellik tabii ki.  Çok güçlü bir işlemci olan Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye destek olması açısından 64-bit mimari ile gelen Adreno 650 model grafik İşlemci de işlemleri son derece hızlandıracak.  Dahili alanı 128 GB olarak tasarlanan cihazın alanını genişletmek size kalmış zira ekmek bekleyen micro SD piyasası da aç.  Kasa renklerine gelince, yeşil ve kırmızı renklerde üretildiğini belirtelim.

Exit mobile version