Fortnite Android Sürümü Yayında!

Oyunun Resmi Sitesin de şuanlık yer alan cihazların listesi :

Mobil Oyuncuların merakla beklediği oyunun yayınlanıp yayınlanmayacağı arasında birçok söylentinin ardından artık fortnite android ‘in belli cihazlarında yerini almaya başladı.

Samsung İle Anlaşan Epic Games oyunun fortnite android versiyonu için oyunculara mobil sürümde de aynı deneyimi yaşatmak üzere çalışıyorlar. Beklentileri karşılaması vede oyun tepki deneyimleri şuan ne olur bilinmez. ( yayıncı videolarını izleyebilirsiniz )

Oyun şuan beta sürecinde vede Epic Games tarafından yapılan açıklama ile fortnite android belli bir zaman daha anlaşmalar gereği samsung galaxy note9 için özel olarak yayınlanacak vede test sürecinde olacak.

Bizi bekleyen buglar vede deneyimler için ya samsung galaxy note9 sahibi olacağız ya da cihazlarımızın erişime açılmasını bekleyerek test edeceğiz.

Oyunun Resmi Yayınlanan videosundan baka dururken en yakın zamanda sizler için galaxy s9 ile oyunu deneyimleyip beta sürecindeki oyları ve oyunun rakipleri karşısında artılarını vede eksilerini yazacağız.

Rakip oyunu olarak bilinen oyunun mobil sürümünün ücretsiz olması da ortalığı kızıştırıyor, mobil oyun severler için yeni deneyimleri getirecek gibi duruyor.

Oyun için bir kötü haberimizde oyun sadece 64 bit, android 5.0  vede 3Gb Ramli cihazlarda çalıştırılabilecek olması ile eski cihazlara maalesef ki oyunu bekleyenler için kötü bir haber olacak.

Oyunun indirmek için Google play sayfasına girdiğinizde ise karşınıza  “    Epic Games, Inc tarafından sunulan Fortnite Battle Royal uygulaması Google Play’de kullanılamıyor. “ Gibi bir uyarı yazısı ile karşılaşıyorlar.

Şuan beklemedeyiz yakın zamanda bolca sahte fortnite android apk dosyaları ile karşılaşacağımızı umuyoruz, siteleri ziyaret ederken cihazınıza zarar verecek hareketlerden kaçının ve orijinal olmayan yazılımları apk aracılığı ile cihazınıza yükleyerek güvenlik riskleri ortaya çıkartmamaya özen gösterin.

Galaxy kullanıcıları ise galaxy apps aracılığı ile veya Google play aracılığı ile oyuna erişebiliyorlar.

Görseller vede Güncel Cihaz Listesi İçin İlgili Site : epicgames

Oyunun Resmi Sitesin de şuanlık yer alan cihazların listesi :

 

Diğer android kullanıcıları oyun için bekleye dursun, galaxy s9 kullanıcılarının oyun içi deneyimlerini yorum altına alalım.

 

 

 

Exit mobile version