İzlemeniz Gereken 8 Efsane Dizi!

Film ve dizi tutkunları, sürekli yeni dizi ve film arayışı içerisinde olmaktadır. Bu içeriğimizde siz değerli dizi tutkunları ziyaretçilerimiz için birçok diziyi derledik ve aralarında en kaliteli ve izlemeniz gereken olanları bir liste halinde topladık. Bu içeriğimizde, mutlaka ve mutlaka izlemeniz gereken tüm dizileri listeleyerek; kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmenizin önünü de açmış olduk.

İzlemeniz Gereken 8 Efsane Dizi

2022’de En Çok İzlenen 6 Netflix Kore Filmi 

Squid Game

2021 yapımı olan bu dizi, izleyen herkesi ekranlara kilitlemiş olup, izleyen herkes tarafından yüksek puan almayı başarmıştır. İzleyen herkesin elbet herhangi bir sahnesini beğendiği ve hakkında çok fazla kötü yorum olmayan bu dizinin yeni sezonu herkes tarafından beklenmektedir. 2021 senesinde yayınlanan Kore Dizisi, Squid Game isimli dizi; günlük yaşamında borçlarla boğuşan ve bir takım sıkıntılar ile yaşayan insanları hedef alan bir grup ile başlıyor. Bu kişilerin oyuna davet edilmesi ve bu davetiyenin bu kişiler tarafından kabul edilmesiyle serüven başlamış oluyor. Oyun sonunda hayatta kalmayı başaran oyuncu ise büyük para ödülünü almaya hak kazanıyor. Bu diziyi mutlaka izlemeniz gerekiyor!

La Casa De Papel

2017 yılında İspanya merkezli olarak yayınlanan dizi, yayınlandığı sene itibariyle dünya genelinde büyük bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Bir takım soygun planlarını konu alan dizi, oldukça heyecan verici bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. Dizide polisler ile soygun ekibi arasındaki savaşı görmek mümkün olurken, dizi oldukça güzel bir final ile seriyi sonlandırıyor.

Game Of Thrones

2011 senesi itibariyle yayınlanan dizi, taht oyunlarını konu almaktadır. Tüm karakterlerin kendilerine göre bir kitlesi olmasının yanı sıra; birçok farklı duyguyu dizide görmek ve bulmak mümkün olabilmektedir. 9 farklı aile, kendi topraklarını savunmakta ve yoğun mücadeleler dizide konu alınmaktadır. Oldukça heyecan verici ve mücadelelerin olduğu bu diziyi mutlaka ve mutlaka izlemeniz gerekiyor.

Breaking Bad

2008 senesinde yayınlanan dizi, yabancı dizi sektöründe yapı taşlarından birisi olarak bilinmektedir. Akciğer kanseri olan bir öğretmenin, ailesinin geleceğini garanti altına almak için verdiği mücadeleyi konu almaktadır. Öğretmen bu süreci yaşarken, madde ticaretine girmektedir. Bu sektörde başarısını sağlayan öğretmen, çok kısa sürede dünyada önemli bir konuma gelmektedir.

The Office

2005 senesinde yayınlanan dizi, birçok kişi tarafından yüksek puan almış durumda. Sıra dışı bir ofiste yaşanan olayların anlatıldığı bu dizi, ofis patronunun ofiste çekilmez hallerini konu alıyor. Komedi kategorisinde olan bu diziyi de mutlaka izlemeniz gerekiyor.

Dark

2017 yılında yayınlanan dizi, sürükleyici bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. İki çocuğun kaybolmasıyla ailelerin arasındaki ilişkilerin ortaya çıkmasını konu alan dizi, bir Alman kasabasında geçmektedir. Dizide, doğaüstü güçlerin de söz konusu olduğu bir mücadele izlenmektedir. Suç, dram ve gizem gibi kelimelerin altını çizen diziyi mutlaka izlemeniz gerekiyor.

Friends

1994 senesi yapımı olan bu komedi dizi, eski bir yapı olmasına rağmen her yaştan insanı halen ekran başına kilitlemeyi başarabiliyor. 10 sezona sahip olan dizi, ülkemizde birçok televizyon kanalında da yayınlanabilmektedir. ABD’de yaşayan 3 kadın ve 3 erkek arkadaş grubunun yaşantısını konu alan dizi, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir akıcılığa sahip.

Dexter

2006 senesinde yayın hayatına giren bu dizi, günümüzde halen önerilen diziler arasında yer almaktadır. Dünyayı kendi kişisel adalet anlayışına göre yönetmeyi hedefleyen başrol karakteri, dizide birçok farklı sahneye neden oluyor. Sektörde en sıra dışı yapımlardan birisi olarak gösterilen bu diziyi mutlaka izlemeniz tavsiye ediliyor.

Dexter Hayranlarına Müjde! Efsane Dizi Ekranlara Geri Dönüyor
Exit mobile version