Sevgili Samsung, Note 10’un kulaklık jakını ve fiziksel düğmelerini öldürmeyin

Bugün beni çok üzen turlar yapan bir söylenti var: Samsung Galaxy Note 10 üzerindeki kulaklık jakını öldürüyor olabilir. Aynı derecede şaşkın, şirket de fiziksel düğmeleri öldürüyor olabilir. Rapor, bunlarla dolu sağlam bir sicile sahip olan Android Police’in izniyle geliyor. Samsung, düğmeleri bir yumru veya doku ile belirtilen kapasitif veya basınç sensörleriyle değiştireceği bildirildi. Android Polisi, bu değişikliklerin gelecek yılın S11’ine taşınacağını bilmiyor, ancak görünüyor.

Bu çok utanç verici. Samsung’un potansiyel akıl yürütme düzeyini, pil kapasitesini, dayanıklılığını ve su yalıtımını arttırma hakkında bir şey veya başka bir şey görebiliyorum. Bunlar, henüz kulaklık jakı olmayan herhangi bir gösterge telefonunu görmeme rağmen, daha fazla pil kapasitesine sahip olma eğiliminde olmadıklarını veya daha geleneksel kardeşlerinden daha üstün olma eğiliminde olmalarıma rağmen, üreticilerin her zaman kullandıkları gerekçelerdir.

Asus’un Zenfone 6’sı, en son amiral gemisine devasa bir 5.000 mAh batarya takmayı ve hala kulaklık jakını tutmayı başardı. Motorola, Z4’e hemen hemen hiç çıkarmadan çıkardı. Bu arada, HTC U12 + üzerindeki fiziksel düğmelerin kaldırılması, neredeyse tüm hesaplar tarafından kötü bir seçimdi.

Bak, tam bir sinik olmak istemem. Belki de Samsung’un beni şaşırtacak çok iyi nedenleri var. Belki de Not 10’a büyük bir 6.000 mAh batarya sığdırır veya fazladan milimetre ya da iki düğmeyi karşılayamayacak kadar anlamlı miktarda yer kaplayan devrim niteliğindeki bazı özellikleri toplar ve bir kriko alır. Ve onun söylentisi Samsung iki Note cihaz yayınlayacak; belki de bu kısıtlamalar sadece daha küçük cihaz için geçerli olacaktır.

Yine de, söylentiler sona ererse, Samsung, özellikle de Not 10’un güçlü kullanıcıları hedef alma eğilimi gösterdiği için özellikle tuhaf seçimler yapıyor olacaktı – bilirsin, eksik özellikler hakkında şikayet etme olasılığı daha fazla olan insanlar. Bu hamlenin geldiğini görebiliyorum, Samsung’un Bixby düğmesinden kurtulması.

Exit mobile version