Oppo Garanti Sorgulama Adımları Nasıl Gerçekleşir?

Oppo Garanti Sorgulama Adımları Nelerdir?

Kullanıcıların merak ettiği konular arasında yer alan Oppo garanti sorgulama işlemleri, gayet basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu işlemi yapmak isteyen kişiler ise diğer markalarda da söz konusu ulan pratik adımları takip etmeleri gerekiyor.

Garanti sorgulama adına tam olarak ne yapacağını bilmeyenler için detaylı bir şekilde tüm açıklamaları yapacağız. Şimdi hep beraber bu önemli markanın cep telefonlarının garanti sorgulamasını yapmak için neler gerektiğini yakından takip edelim.

Oppo Garanti Sorgulama Adımları Nelerdir?

Oppo garanti servisi için cihazlarını göndermek isteyenler kesinlikle ilk önce garanti durumunu sorgulamaları gerekir. Bu işlemi yapmak için de sunacağımız pratik yöntemler kullanılmalıdır. Sorgulama yapmak adına gereken adımlar şu şekildedir;

Söz konusu adımların takip edilmesiyle birlikte gayet basit ve pratik şekilde işlem tamamlanacaktır. Genel olarak ülkemizde 2 yıl süreyle garanti sunuluyor. Ancak belirli şirketler süreyi uzatmak için çeşitli türden teklifler ile kullanıcılara yardımcı olabiliyorlar.

Oppo Garanti Sorgulama İçin IMEI Nasıl Öğrenilebilir?

Cihazın garanti sorgulama işleminin yapılmasında bazı firmalar IMEI numarasını şart olarak koşmaktadır. Bu nedenle mutlaka bu numaranın öğrenilmesi gerektiğini bildiğimiz için sizlere en kolay şekilde IMEI numarası nasıl öğrenilir? Açıklayacağız. Gerekli olan işlemler şu şekildedir;

Bahsetmiş olduğumuz yöntemler aracılığıyla cihazın numarası basit şekilde öğrenilebilir. Bu sayede Oppo garanti sorgulama işlemi için hiçbir pürüz oluşmayacaktır.

Exit mobile version