AndroidMobil Alemi

2019 Yılında Yapılan Son Antutu Testlerine Göre En Hızlısı O!

Cihazın Teknik Özellikleri


Antutu sayesinde cihazlar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve cihazları kıyaslamak mümkündür. Bu program vasıtasıyla özellikleri incelenen cihazlar arasında bir sıralama yapılıyor. En son yapılan incelemeye göre hız konusunda bir sıra oluşturuldu. Listenin başında ise birçok kişinin bildiği ve severek kullandığı cihaz var. 2019 yılının en hızlısı Redmi’nin son çıkardığı telefon olan Redmi K20 oldu. Bu cihazın tercih edilmesini sağlayacak olan en büyük etken belki de hızı olacak. Farklı teknik donanımlara sahip olan bu cihaz ile oyunlar daha akıcı oynanıyor. Ayrıca telefon günlük kullanımda da sahibini üzmüyor. Uzun süre giden şarj ve büyük ekran kullanıcıları tatmin ediyor.

Cihazın Teknik Özellikleri

Cihaz işlemci olarak Snapdragon 855 işlemci ile geliyor. Oldukça güçlü olan bu işlemcinin oyun performansı ciddi anlamda iyi. Ayrıca ısınma problemleri de işlemcinin güçlü olması sebebiyle azalıyor. 6,39 inç gibi bir ekran boyutuna sahip olan bu telefonun 2340 × 1080 piksel Full HD+ ekran özelliğine sahip olduğunu da belirtmek gerek. Güçlü bir işlemci oldukça yüksek çözünürlüklü ve kaliteli bir ekran ile buluşturulmuş. Tam bir oyun canavarı olan cihaz ile keyifle oyun oynamak ve gündelik kullanımda canlı renklere kavuşmak mümkün olacaktır. 6 GB ram buna ek olarak 20 Megapiksel ön, 48 megapiksel arka kameraya sahip olan bu cihaz fotoğraf konusunda da kullanıcılarını üzmüyor. 4000 mAh bataryası ise hızlı şarjı destekliyor.

Diğer Cihazlar İle Arasındaki Puan Farkı

Bilindik birçok marka telefonu geride bırakan Redmi K20, asıl geride bırakmak istediği One Plus 7 Pro’yu da rahatlıkla geride bırakıyor. 388 803 puan ile Antutu sıralamasında zirveye oturan telefon Samsung’un birçok favori cihazını ve diğer farklı Çin üretimi birçok cihazı geride bırakıyor. Kullanıcıların Antutu’ya oldukça fazla önem vermesi Redmi şirketinin de dikkatini çekmişe benziyor. Hindistan’da yapılan reklamların çoğunda Antutu puanları müşterilere reklam olarak sunuluyor. Bu platformdaki ezici üstünlük reklamlara malzeme olmuş durumda. Firma reklamlarında 388 803 puanı sıklıkla kullanıyor ve müşterileri ile paylaşıyor.

Addy

Teknoloji İle Yakından İlgilenen Gereksizin Teki

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam engelleyici algılandı.

Reklam engelleyici algılandı, lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınız.