Haberler

İnternet ve medya teknolojisinde yaşanan gelişmeler, televizyonun görsel işlevi, kitle iletişim araçlarındaki çeşitlilik, ekonomik ve siyasal gelişmelerin kitlelerin eğilimlerini değiştirmesi, medyanın yönlendirme, eğitme ve eğlendirme işlevlerini ön plana çıkarmaktadır. Tüm bunların yanı sıra kitle iletişim araçlarındaki en temel görev olan haber verme işlevi hala önemini korumaktadır. Günümüzde medyanın haber verme işlevi ağırlıklı olarak internet mecralarında kullanılmakta ve daha fazla kitleye ulaşılmaktadır. Sitemizde bulunan “Haberler” kategorisi altında gündem haberleri, spor haberleri, magazin haberleri ve teknoloji haberleri en güncel şekilde yer almaktadır.

Haber Nedir?

Basın ve medyanın en temel işlevlerinden biri haber vermek, bilgilendirmektir. Haberin tanımı çok farklı şekillerde yapılabilmektedir. Haber zamana uygun olan her şeye, insanların hayat hakkında bazı kararları alabilmeleri için gerekli olan bilgiye, bir olayın raporuna denir. Haber güncel olmalı ve mutlaka zamanında iletilmelidir. Günümüzde internet kullanımının ve birçok web sitenin yaygınlaşmasıyla; geleneksel medyanın yerini, yeni medya almıştır. Sitemizde olduğu gibi artık yeni medya sayesinde haberler en güncel şekilde ve en kısa zamanda kitlelere ulaştırılmaktadır. Sitemizde siz değerli okuyucularımıza spor, magazin, teknoloji, gündem gibi birçok kategoride en güncel haberleri sunmaktayız.

İnternet Haberciliği

İnternetin temel işlevlerinden biri de haberleşme işlevidir. İnternet dünyası büyümekte ve gelişmekte olan bir iletişim teknolojisine dayanır. İnternet teknolojisi ile insanlığa bilgi ulaştırmak, bilgiyi yaymak çok daha kolay olmaktadır. İnternet ortamında sağlanan olanaklar, bilginin yayılma hızı geleneksel medyanın ilgisini de çekmiştir. Geleneksel medya, basın grupları, gazeteciler de internet ortamını kullanmaya başlamıştır. Sitemizde geleneksel medyanın bir alternatifi olarak, birçok kategoride doğru, hızlı ve en güncel haberleri siz okuyucularımıza sunmaktayız. Sitede yer alan “Haberler” kategorisi ve alt kategorileri üzerinden haberlere ulaşabilirsiniz.

Reklam engelleyici algılandı.

Reklam engelleyici algılandı, lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınız.