Genel

2021 Yılında Piyasaya Çıkması Beklenen PS4 Oyunları

Yepyeni 2021 PS4 Oyunları Ve Dahası

Oyun severler için birçok oyun şirketi 2021 yılında piyasaya çıkması beklenen PS4 oyunları için müjdesini verdi.  Adını hiç duymadığımız tasarımları ve grafikleri ile yepyeni oyunlar göreceğimiz gibi daha önceden aşina olduğumuz isimlerin devamı niteliğindeki oyunlara da 2021 PS4 oyunları arasında denk geleceğiz.

Yepyeni 2021 PS4 Oyunları Ve Dahası

Birçok kişi PS5 konsolunun piyasaya sürülmesi ile PS4’ün yeni oyun konusunda arka planda kalıp kalmayacağını merak ediyordu. Bu ufak korku oyun firmalarının 2021 yılında piyasaya sürecekleri oyunları yayınladıklarında tamamen geçti diyebiliriz. Şimdiden yayınlanan listeye baktığımıza yüzlerce yeni oyunun 2021 PS4 oyunları arasında yerini aldığını görüyoruz.

2021 PS4 Oyunları Listesi

Oyun tutkunlarının dört gözle beklediği ve merak ettiği kısa bir liste hazırladık. İşte en çok beklenen 2021 PS4 oyunları içerikli listemiz;

God of War: Ragnarok

Bir yıl önce Sony İnteractive Entertaintment tarafından yayınlanan video’ da God of War: Ragnarok’ un çıkış müjdesini vermişti.  2021 yılı PS4 oyunları içerisinde SIE Santa Monica Studio şirketi God of War: Ragnarok’ u piyasaya sürmeyi planlıyor. Fakat şirket God Of War severlere oyunun hangi ay içinde çıkış yapacağı konusunda net bir bilgi vermedi.

God Of War: Ragnarok’ un yayınlanan fragmanın da içeriği hakkında çok fazla ipucu yayınlamayan şirket ilk oyunda olduğu gibi gizemini saklamaya çalışıyor.

God of War’ da Tanrı baba ve oğul arasında geçen olaylardan esinlenerek oyun hikâyesi işlenmiş ve İskandinav ülkesinin mitolojik hikâyeleri baz alınarak tasarlanmıştı. God Of War Ragnarok’ ta da oyun konusu ilk oyundaki hikâyeye bağlı kalarak ilerleyeceği düşünülüyor.

Horizon: Forbidden West

Horizon Zero Dawn ile çok iyi çıkış yapan oyun kendisinin devamı olan Horizon: Forbidden West ile efsanesini sürdürmeye devam edecek gibi duruyor. Oyunun yayınlanan fragmanı binlerce kişi tarafından hayranlıkla izlendi. Görüldüğü kadarıyla oyun yenilenen grafikleri ve güçlenen karakterleri sayesinde bir tık daha geliştirilmiş diyebiliriz.

Eski oyundan aşina olunan devasa yaratıklar ve makineler, bilinmedik diyarlar Horizon: Forbidden West’ te de oyuncuları karşılayacağa benziyor. Oyunun PS Store’ da 2021 PS4 oyunları arasında PS4, PS5 platformlarına özel sunulması planlanıyor.

Gotham Knights

2021 PS4 oyunları içinde en çok beklenilen oyunlardan biri de Gotham Knights oldu. Oyun her ne kadar Batman serisinin devamı olacak gibi görünse de Gotham Knights’ ta Batman karakterine yer verilmeyecek. Fakat konu olarak kötülüklere karşı durmaya çalışan başka kahraman karakterler ile kötülüğe karşı savaşılacak. Bu yönüyle serinin ilk oyunları ile benzerlik taşıyacak.

Oyunda kahraman olarak yer alacak karakterler birbirinden farklı olacak şekilde oyuna dahil edileceği ve oyunun Co-Op özelliğinin olacağı da duyuruldu. Bu Batman hayranlarını hem üzen hem de sevindiren bir haber oldu diyebiliriz. Oyun PS4 dahil birçok platform üzerinde de oynanabilecek.

Overwatch 2

Overwatch’ un yayınlanmasını 2019 yılından beri bekleyen sevenleri nihayet 2021 yılı içerisinde bekledikleri oyuna kavuşacaklar. Blizzard Entertaintment şirketi oyunun PS4, Nintendo Switch gibi birçok platformda oynanabileceğinin de müjdesini verdi. Oyun konusu nişancı aksiyon türünde olacak olup ilk oyuna bağlı kalarak hikayesinin devam edeceği görülüyor.

Hitman 3

Hitman serisinin üçüncü oyunu olan Hitman 3 oyunu PS5 konsolunun tanıtım gününde sevenlerine duyuruldu.  Serinin bu oyununda da yine bol aksiyon temalı konular işlenmiş. Önceki Hitman oyunlarına nazaran grafikler ve hız, tasarım gibi tüm özellikler biraz daha geliştirilmiştir.

Oyun PS5 üzerinde de oynanabilirken diğer birçok platformda da oynanması mümkün olacak. Tam çıkış tarihi için 20 ocak 2021 verilmiş olup, isteyen kullanıcılar erkenden ön sipariş verebilmektedir.

Re:Zero − Starting Life İn Another World: The Prophecy Of The Throne

Re: Zero- Starting Life İn Another World: The Prophecy Of The Throne roman tutkunlarını 2021 PS4 oyunları arasında büyük bir sürpriz bekliyor. Spike Chunsoft, bu muhteşem japon hikayesinden esinlenerek PS4 konsolunda bu romanı oyun olarak geliştirdi ve şubat ayında oyunu satışa sunacaklarını açıkladı.

Oyunda birçok karakter mevcut olacak. Daha çok anime karakterler göreceğimiz oyunda rol yapma ve birbirinden farklı görevler yer alıyor. Bununla birlikte oyun macera kategorisinde yer alıyor.

Diablo IV

Efsanevi Diablo serisinin devamı olan Diablo IV. oyununun çıkış tarihi için tam bir zaman dilimi verilmese de oyunun 2021 yılı içerisinde PS4 ve diğer birçok platform üzerinde çıkış yapması bekleniyor.

Diablo IV. konu olarak oyun serisinin diğer oyunlarına bağlı olarak ilerleyecek olsa da birçok karakter özelliğinin daha farklı ve grafiklerinin daha da geliştirilmiş olduğunu duyuran yayıncı firma Blizzard, aynı zamanda Diablo IV.’ in tüm platformlar üzerinde ortak olarak çoklu oyuncu modunda oynanabileceği müjdesini de verdi.

WRATH: Aeon Of Ruin

2021 PS4 oyunları arasında yer alması beklenen diğer bir oyun Wrath: Aeon Of Ruin korku gizem fantastik nişancı oyunudur. Oyunun çıkış tarihi olarak 25 şubat 2021 verilmiş olup oyunun ön siparişi ne yazık ki bulunmuyor. Bu da bekleyen oyuncuların merakını daha da artırmaktadır.

 

Oyun konusu çoğunlukla eski antik ve yıkık ya da harabe yerlerde geçmekte olup, oyuncu nişancı karakterlerle hayatta kalmaya çalışarak yeni yerlerde birbirinden farklı görevler tamamlıyor.

Ride 4

Harika bir yarış oyunu olan Ride 4 2021 PS4 oyun piyasasına bomba gibi düştü diyebiliriz. Aslında PS4 için 2021 yılı başı çıkması beklenen oyun üç ay öncesinden çıkış yaparak hayranlarına büyük sürpriz oldu.

Yediden yetmişe herkesin severek oynadığı oyun Ride 4, çıktığı andan itibaren binlerce kez indirilip satın alındı. Oyunun farklı modlara sahip olduğunu ayrıca belirtelim. Dileyen oyuncu farklı edition gruplarını da belli bir ücret karşılığı satın alıp oynayabilmektedir.

Riders Republic

2021 PS4 oyunları kervanına katılacak olan diğer bir muhteşem yarış oyunu Riders Republic olacak. Oyunun tam çıkış tarihini 26 şubat veren Ubisoft firması oyunda geliştirilmiş grafikler ve karakter becerileri ile adeta oynayanları hıza ve adrenaline doyuracak gibi duruyor. Oyunda yer alan zorlu parkurlar ve birlikte yarışılan 20 oyuncuya karşı kazanmaya çalışmak da heyecanınıza heyecan katacağa benziyor.

Oyunun farklı edition tasarımları da bulunuyor. İsteyen oyuncu Riders Republic ‘ in farklı edition paketlerini satın alıp oyunu daha da özelleştirebilmektedir.

Balan Wonderworld

Balan Wonderworld oynayanları fantastik kurgu kategorisinde yer alan bir oyun. Oynayanları oldukça renkli ve aksiyon dolu 3D boyutlu bir heyecanın tam ortasına götürecek. Oyunun çıkış tarihi olarak 2021 mart ayı olarak verilmiş olup, hem PS4 hem de PS5 platformu üzerinde aynı anda indirilip oynanabilir özelliği taşıyacak. Oyun içi karakter güçlendirme ve kostüm satın almada bulunmaktadır.

It Takes Two

Son olarak bahsedeceğimiz oyun It Takes Two. Mart ayında çıkması beklenen oyun ön sipariş ile şimdiden yüzde on indirimle satın alınabilmektedir. Oyunun PS4 platformunda olduğu gibi PS5 üzerinde de oynanabilmesi oldukça beğenilen avantajlarından biri oldu. Oynayanları renkli grafikleri ve heyecan dolu hikayesi ile çokça saracak bir oyun olacağını düşünüyoruz.

Addy

Teknoloji İle Yakından İlgilenen Gereksizin Teki

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam engelleyici algılandı.

Reklam engelleyici algılandı, lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınız.