Film&Dizi

2022 Başlarında Çıkacak En Yeni Filmler

İster oyun oynayın, ister çevrimiçi müzik dinleyin yaptığınız işe bir ara verin, daha fazla film izlemenin zamanı geldi. Bunlar, tıpkı oyunlar gibi sizi mükemmel veya kusurlu bir sanal dünyaya götürecektir. Yeni yılda vizyona girecek filmlerden yararlanın  ve son saniyeye kadar izleyin, tabii ki ancak vizyona girdikten sonra.

İyi bir filmin bizi kötü bir ruh halinden çıkardığını hepimiz biliyoruz. Eski veya 2021 filmlerinin çoğunu izlemiş olduğunuz için stres yapmayın çünkü büyük ilgi gören yeni filmler sizi bekliyor. 2022’nin başında dünyanın dört bir yanından film yönetmenlerinin sizleri oldukça meraklandıracak yeni sürprizlerle karşımıza çıkacağını bildirmek isteriz. Bu yüzden hazırlanın, yaptığınız her şeyi şimdi bırakın ve okumaya devam edin. Burada bu yılın en yeni filmleri hakkında yeni haberler bulacaksınız. Hadi başlayalım.

Moonfall

Moonfall 4 Şubat’ta 2022 yılının ikinci ayında vizyona girecek bir film. Yönetmenliğini Roland Emmerich, yönetmenliğini Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña ve Donald Sutherland yapıyor.

Bu ilginç film, Ay’ı yörüngesinden çıkaran ve onu sabit bir şekilde Dünya’ya iten gizemli bir kuvvet hakkındadır. NASA Direktörü Halle Berry, gezegeni kurtaracak çözümü bulduğuna şiddetle inanıyor, ancak ay’ın çökmesini durdurmak için bu çok tehlikeli ve cesur görevde ona yalnızca bir başka astronot (Patrick Wilson) ve büyük bir komplo teorisyeni (John Bradley) eşlik ediyor.

 


Çığlık 5

Çığlık 2022’nin ilk ayında tam olarak 14 Ocak’ta ABD’de vizyona girdi. Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett tarafından yönetildi ve Jenna Ortega, Jack Quaid, Courteney Cox, Neve Campbell ve Kyle Gallner tarafından yönetildi. Tüm korku filmi severlerin, 1996 yapımı orijinalin yeni bir yorumu olan bu devam fimini çok ilginç bulacaktır. Çığlık filmi, kimliğini öğrenmek amacıyla memleketine dönmeyi düşünen bir kadının hikayesini takip ediyor.

 


The Batman

 The Batman  4 Mart 2022’de vizyona girecek, merakla beklenen bir film. Yönetmenliğini Matt Reeves’in yaptığı, başrollerini Robert Pattinson, Andy Serkis ve Zoë Kravitz’in paylaştığı bir film.

Büyük yönetmen Matt Reeves, Kara Şövalyesini öncekilerden daha da karanlık yerlere götürmeye istekli görünüyor. Filmin konusu, Batman gibi davranarak onu bir kötü adam ve suçlu gibi gösteren Gotham City of Red Hood‘un gelişine dayanacak. Her şey Red Hood, Batman ve Joker arasındaki bir savaşla ilgili.


Kayıp Şehir

Kayıp Şehir 25 Mart 2022’de vizyona girecek. Yönetmenliğini Aaron Nee ve Adam Nee yapıyor. Oyuncular Sandra Bullock , Channing Tatum, Daniel Radcliffe ve Brad Pitt.

Romancı rolü, Fabio (Channing Tatum) adlı kitabının kapağındaki modelle tanıtım turuna çıkan Sandra Bullock tarafından oynanır. Kaçırma girişimi sırasında ortada kalan ikisi, kendilerini çok tehlikeli ve aynı zamanda eğlenceli gerçek bir macera yaşadıkları bir ormanda bulurlar.


Nil’de Ölüm

Kenneth Branagh’ın yönettiği ve Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey ve Jodie Comer’ın oynadığı “Death on the Nile” (Nil’de ölüm) resmi gösterime 11 Şubat’ta çıkıyor.

Hercule Poirot, ünlü “Doğu Ekspresi Suçu” (2017) filminin uzun zamandır beklenen devam filmine geri dönüyor. Filmin ardından, Mısır’da bir tatildeyken, filmin yönetmeni Kenneth Branagh’ın canlandırdığı Agatha Christie’nin kurgusal dedektifi, bir cinayeti çözmekle görevlendirilir.


Jurassic World Hâkimiyet

Jurassic world hakimiyet 10 Haziran’ın ortasında başlıyor. Yönetmen Colin Trevorrow. Oyuncular Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill ve Laura Dern.

Jurassic Park yan dizisinin üçüncü bölümünde, insan yapımı dinozorlar Dünya’yı dolaşıyor, bu yüzden filmin yıldızları Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum insanları kurtarmak için geri dönüyor.

 

 


Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

Thor: Love and Thunder 8 Temmuz’da biraz sonra çıkıyor, ama böyle iyi bir film için asla geç değil. Taika Waititi‘nin yönettiği ve Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale ve Chris Hemsworth‘ün oynadığı film.

Thor: Love and Thunder‘ın Avengers: Endgame‘in sonunda gök gürültüsü tanrısını bıraktığımız, yani fazla kilolu ve Galaksinin Koruyucuları ile takım kurma şeklini ele almasını bekliyoruz.

Emre Aslanhan

İletişim emre.aslanhan@gecbunlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam engelleyici algılandı.

Reklam engelleyici algılandı, lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınız.