Sosyal Medya

2023 En İyi Güzellik Influencer’ları


Güzellik fenomenleri, yıllar içinde giderek daha popüler hale geldi ve 2023 yılında da bu değişmeyecek. Sosyal medya, milyonlarca kişiye hızlı bir şekilde ulaşabilmesi nedeniyle baskın bir güç olmaya devam ediyor.

Sonuç olarak, güzellik fenomenlerinin güzellik endüstrisi üzerinde büyük bir etkiye sahip olması şaşırtıcı değil.

Bu makale, 2023’teki en iyi güzellik Influencer’larını ve bir güzellik markasının pazarlama çabalarını artırmak için neden bir güzellik fenomeniyle iş ortaklığı yapmayı düşünmesi gerektiğine ışık tutacaktır.

Güzellik Influencer’ı Nedir?

Bir güzellik fenomeni, güzellik ipuçlarını ve makyaj eğitimlerini paylaşan ve sosyal medya aracılığıyla güzellik ürünleri ve hizmetlerini tanıtan kişidir. Genellikle büyük bir takipçi kitlesi vardır ve farklı güzellik ürünleriyle ilgili fikir ve deneyimlerini paylaşmak için platformlarını kullanırlar. Güzellik konusunda etkileyici kişiler, makyaj becerileriyle tanınırlar ve takipçiler, güzellik ürünleri ve marka önerileri için onlara bakar.

Markanız Neden Bir Güzellik Influencer’ı ile Ortaklık Yapmayı Düşünmeli?

En iyi güzellik fenomeni ile iş ortaklığı yapmanın, bir güzellik markası için uzun vadede faydalı olmasının birçok nedeni vardır. Bir güzellik uzmanıyla çalışmayı düşünmenizin nedenlerinden bazıları şunlardır:

Önemli erişim: Bir güzellik fenomeninin erişimi, başarısını belirlemede en kritik faktörlerden biridir. Geniş bir sosyal medya takipçisi olan güzellik Influencer’ları, mesajlarıyla daha fazla insanla bağlantı kurabilir ve bu da, güzellik fenomenlerini marka elçileri yapmak veya ürün incelemelerine sponsorluk yapmak gibi stratejik ortaklıklar yoluyla, markaların daha güçlü pazarlama stratejilerine sahip olma olasılığını artırır.

Yüksek katılım: Etkileşim, güzellik konusunda etkileyici kişilerin başarısını belirlemede önemlidir. Birçoğu, inanılmaz erişimleri ve bağlılıkları sayesinde kendi markalarını başarıyla piyasaya sürmeyi başardı. Takipçileriyle etkileşim ve anlamlı ilişkiler kurabilen güzellik fenomenlerinin, etkileyici pazarlama çabaları için onlarla birlikte çalışarak güzellik markaları üzerinde kalıcı bir etkiye sahip olma olasılığı daha yüksektir.

Anlamlı marka etkisi: Güzellik alanında etkileyici kişilerin güzellik sektörü üzerindeki genel etkisi önemlidir ve farkındalık oluşturmak ve varlıklarını artırmak isteyen markalar bunu dikkate almalıdır. Güzellik konusunda etkileyici kişiler, bilgi ve uzmanlıklarını kitlelerle paylaşarak kamuoyunun şekillenmesine yardımcı olur ve iyi yaparlarsa, insanları belirli güzellik ürünleri ve hizmetlerini satın almaya yönlendirirler.

İnanılmaz beceriler: Güzellik konusunda etkileyici kişiler, makyaj becerileriyle ünlüdür ve birçoğunun makyaj sanatçısı olmak gibi profesyonel bir geçmişi vardır. Etkileyici güzellik uzmanlarıyla iş ortaklığı yapan markalar, benzersiz ürünlerini harika makyaj eğitim videoları, saç eğitim videoları ve diğer sponsorlu içerikler aracılığıyla yaratıcı bir şekilde sergileyebilir.

Güvenilirlik: Güzellik blog yazarları, makyaj ve güzellik alanındaki profesyonel uzmanlıkları nedeniyle önemli etkiye sahip oldukları benzersiz bir konumdadır. Markalar, güzellik konusunda etkileyici kişilerle ortaklık kurarak güvenilir görünürler ve bunu, ürünlerini pazarlarken izleyicilerde güven oluşturmanın bir yolu olarak kullanabilirler.

En İyi Güzellik Influencer’ları

Makyaj ipuçlarını, cilt bakımı tavsiyelerini, saç eğitimlerini ve diğer güzellik trendlerini paylaşarak, sosyal medya platformlarında hatırı sayılır bir takipçi kitlesi oluşturan birçok güzellik Influencer’ı var. Markanız için doğru iş ortağını bulmanıza yardımcı olmak için, farklı platformlardaki en iyi güzellik fenomeni profillerinden bazılarını inceledik.

  1. Safiya Nygaard – 9.6m

Safita Nygaard’ın başarılı bir YouTube kanalı ve Instagram akışı var ve bu kanalda güzellik ipuçları, tavsiyeler ve farklı ürün türleri için, çeşitli güzellik eğitimi örnekleri paylaşılıyor. İçeriği ayrıca moda ipuçları, vintage alışveriş gezileri ve diğer içerik türlerini içerir.

  1. Hüda Kattan – 2.6m

Huda Kattan, profesyonel bir makyaj sanatçısı, güzellik blog yazarı ve popüler bir göz farı paleti, ruj ve diğer ürünleri piyasaya süren çılgınca başarılı güzellik şirketi Huda Beauty’nin kurucusudur. Huda Kattan, başarılı bir iş yürütmeyi ve son derece rekabetçi güzellik alanında kendisine bir isim vermeyi başarmış bir güzellik Influencer’ının harika bir örneğidir.

  1. Michelle Phan – 8.74m

Michelle Phan, başta YouTube olmak üzere sosyal medya kanallarında geniş bir takipçi kitlesine sahip, en iyi güzellik fenomenlerinden biridir. Michelle Phan, çarpıcı makyajı, ayrıntılı eğitimleri, güzellik incelemeleri ve diğer içerikleriyle tanınır ve uzun yıllardır güzellik konusunda etkileyicidir.

  1. Holly Willoughby – 8.4m

Holly Willoughby bir TV sunucusu olarak başladı ve o zamandan beri bir güzellik blog yazarı haline geldi ve Instagram’da ürün incelemeleri, makyaj ipuçları ve diğer güzellik içeriklerini paylaşıyor. Ayrıca Garnier gibi büyük markaların marka elçisidir.

  1. Tati Westbrook – 8.44m

Tati Westbrook, bir başka güzellik fenomeni ve gerçek bir güzellik gurusu. Tati’nin YouTube kanalı, makyaj tüyoları ve güzellik tüyoları gibi harika güzellik içerikleriyle dolu ve kendi markasını başarıyla oluşturmuş, tanınmış bir makyaj uzmanıdır.

  1. JaclynHill1 – 5.9M

Jaclyn Hill, hem YouTube’da hem de Instagram’da yaşam tarzı videoları, makyaj eğitimleri, makyaj trendleri ve diğer içerik türlerini paylaşan profesyonel bir makyaj sanatçısıdır. Sosyal medyadaki varlığıyla, kendi güzellik işini başarıyla başlatan başka bir makyaj ustasıdır. Ayrıca basit güzellik rutinlerini ve diğer güzellik vlog’larını paylaşıyor.

  1. Jackie Aina – 3.58M

Jackie Aina gibi makyaj konusunda etkileyici kişiler, güzellikle ilgili görüşlerini paylaşarak ve güzellik endüstrisindeki geleneksel güzellik standartlarına ışık tutarak bir takipçi kitlesi oluşturdu. Jackie Aina’nın içeriği, kadınları doğal güzelliklerini kucaklamaya teşvik etmekle ilgilidir ve aynı zamanda bir güzellik gurusu olarak ürün incelemeleri paylaşıyor.

  1. Laura Lee – 4.61M

Laura Lee, en iyi makyaj fenomenlerinden biridir ve makyaj markası Laura Lee Los Angeles ile tanınır. Laura Lee bir güzellik blogu ile başladı ve MAC Cosmetics gibi markalarla ortaklıklar da dahil olmak üzere, kozmetik endüstrisine girmeden önce güzellik dünyasında itibarını artırdı. Artık kendi markasına sahipken, düzenli olarak içerik paylaştığı popüler bir YouTube kanalını sürdürüyor.

  1. Miss Alex

Bayan Alex, bir moda blog yazarıdır ve moda endüstrisi hakkında moda tavsiyeleri, tüyolar ve içgörüler paylaşmaktadır. Miss Alex’in içeriği, bütçeleri kısıtlıyken başkalarının kişisel tarzlarını bulmalarına yardımcı olmakla ilgilidir. Miss Alex, kanalının bir parçası olarak diğer güzellik ve yaşam tarzı içeriklerini de paylaşıyor.

  1. Kayley Melissa – 1.78M

Kayley Melissa’nın öğreticiler, tavsiyeler, bilgiler ve diğer içerik türleri dahil olmak üzere saçla ilgili içerikler paylaştığı başarılı bir YouTube kanalı var. Bir güzellik vlog’cusu olan Kayley Melissa, takipçilerinin bayıldığı inanılmaz neşeli bir kişiliğe sahip. ,İçeriği kadınlara ilginç şekillerde stil verme konusunda yardımcı oluyor ve ayrıca ürün incelemeleri paylaşıyor.

  1. Nyane Lebajoam, 1.5m

Nyane Lebajoam, makyajı en çok etkileyenlerden biridir ve benzersiz görünümü ve harika stiliyle tanınır. Nyane Lebajoam, seyahatlerini ve diğer maceralarını vlog’ları, blogları ve güzellikle ilgili diğer içerikleri paylaşarak, önemli bir takipçi kitlesi kazandı.

Güzellik endüstrisi son birkaç yılda inanılmaz bir büyüme kaydetti, özellikle de içerikleri ve işleriyle daha fazla güzellik fenomeni ön plana çıktı. Birçok güzellik gurusu, YouTube ve Instagram başta olmak üzere, farklı platformlarda geniş bir kitleye ulaşabilir.

Sosyal medya varlıkları ve büyük takipleri nedeniyle radarınızda olması gereken diğer bazı güzellik fenomenlerine bakmaya devam edelim.

  1. Em Ford, 692 bin

Em Ford, cilt pozitifliğini teşvik etmesiyle tanınan bir güzellik blog yazarıdır. Sivilce, ürün incelemeleri ve diğer güzellik içerikleri için makyaj ipuçları ve öğreticileri paylaştığı için, yıllar içinde popülerlik kazandı.

  1. Gül Gallagher, 70.9k

Rose Gallagher, kadınların makyajda ustalaşmasına yardımcı olan içerikler oluşturan İngiliz bir makyaj sanatçısıdır. İçeriği tamamen makyaj teknikleri, öğreticiler, güzellik ve ciltle ilgili diğer içerikleri paylaşmakla ilgilidir. Ayrıca Rosacea gibi cilt rahatsızlıkları için makyaj önerilerini de paylaşıyor.

  1. Nam Vo, 398k

Nam Vo, profesyonel bir makyöz ve en iyi makyaj Influencer’larından biridir. Nam Vo Glow olarak adlandırılan, nemli ten makyajıyla ünlü ve Marc Jacobs Beauty gibi büyük kozmetik markalarıyla ortaklık kurdu. İçeriğinde, kendi yarattığı öğreticiler yer alıyor.

  1. James Charles, 23.8m

James Charles bir makyaj sanatçısı ve en iyi güzellik Influencer’larından biridir. James Charles oldukça büyük bir takipçi topladı. Eşsiz ve ayırt edici makyaj görünümleri, deneysel eğitimleri, ürün incelemeleri ve güzellik ve makyajla ilgili eğitici içerikleriyle tanınır.

Bir Makyaj Sanatçısı, Güzellik Fenomeni Olabilir mi?

Evet, kendini yetiştirmiş bir makyöz, güzellik konusunda etkileyici olabilir. Birçok güzellik uzmanı bu şekilde yola çıktı ve görünümlerine dayalı olarak başarılı bir şekilde işletme ve markalar oluşturdu. Kendi kendini yetiştiren makyaj sanatçıları, güzellik ve makyaj eğitimleri gibi içerikleri paylaşarak, güzelliği etkileyen kişiler haline gelebilir.

Güzellik Influencer’ları Ne Kadar Para Kazanıyor?

Güzellik fenomenlerinin kazandığı para miktarı, ortaklıklarına, sosyal medya içeriğine ve üstlendikleri herhangi bir ticari girişime bağlı olacaktır. Ortalama güzellik fenomenleri yılda 10.000 dolardan 200.000 dolara kadar ve daha fazlasını kazanıyor.

Güzellik Influencer’ları için En İyi Platform Hangisidir?

Güzellik konusunda etkileyici kişiler için en iyi platform YouTube’dur. Birçok güzellik gurusu, YouTube gibi platformlarda makyaj videoları gibi dijital içerikler oluşturarak işe başladı ve esas olarak, eğitim videoları aracılığıyla önemli bir takipçi kitlesi kazandı.

 

Addy

Teknoloji İle Yakından İlgilenen Gereksizin Teki

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam engelleyici algılandı.

Reklam engelleyici algılandı, lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınız.